Najseksi političar na svetu ima prekrasnu suprugu (foto)

Kanadski premijer Džastin Trudo osvojio je srca mnogih, ne samo svojim političkim angažmanom već i neodoljivom harizmom. Proglašen je najseksi političarem na svetu, a neki su ga čak proglasili i najseksi muškarcem.

Malo toga se zna o njegovoj supruzi Sofi, koja je javnosti postala poznatija tek nakon prošlonedeljne objave na svom Instagram profilu u kojoj je pozvala sve žene da „slave muškarce u svojim životima koji su ih inspirisali da budu što one zaista jesu“.

Sofi je rođena u Kvebeku i kćerka je brokera i medicinske sestre, prenosi Biznis Insajder. Diplomirala je komunikologiju na Univerzitetu u Montrealu i radila kao novinarka pre nego što je dobila posao voditeljke u lokalnoj TV kući. Oduvek je otvoreno pričala o svojoj borbi sa bulimijom sa kojom se nosila još iz tinejdžerskih dana, i istakla kako su joj njeni roditelji na putu oporavka bili najveća podrška.

Službeno je upoznala Trudoa 2003. godine kada je bila jedna od voditeljki bala kojeg je organizovao Mercedes-Benz u svrhu prikupljanja donacija za decu sa posebnim potrebama.

„Smejali smo se, šalili i postojala je velika hemija među nama. Odjednom sam shvatila kako je ovo osoba koju bih trebala da shvatim ozbiljno“, rekla je za tamošnje medije.

Kaže kako mu se javila par dana kasnije ali on joj nije odgovorio. U leto iste godine opet su se sreli i on je pozvao na sastanak. Trudo je rekao kako je znao da je Sofi ona prava odmah na njihovom prvom sastanku.

„Ona je apsolutno prekrasna. Slatka je, realna, inteligentna i ima visoke moralne vrednosti“, rekao je Trudo.

Navodno joj je na kraju večeri rekao: „Bilo je i vreme da se pojaviš. Čekao sam te 32 godine i već sam mislio da se nikad nećeš pojaviti. Ti si ta.“

Zaljubljeni par se venčao 2005. godine i imaju troje dece.

Sofi je rekla kako je oduvek znala da Džastin ima veliki potencijal za bavljenje politikom. 2015. godine postao je drugi najmlađi premijer Kanade.

Sofi se bavi dobrotvornim radom, a u slobodno vreme obožava da slika i bavi se sportom zajedno sa svojim suprugom. Uz sve to, Sofi je i instruktorka joge i često vežba sa svojom kćerkicom.

Džastin i Sofi poznati su po feminističkom opredeljenju i naporima za jednakim uključivanjem muškaraca i žena u društveni i politički život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Džastin TrudokanadaSofi Trudo
Komentari (0)
Dodaj komentar