Ne bacajte vodu od krompira: Čini čuda za kosu

Želja svih žena je da imaju dugu i zdravu kosu, jer se na nju posmatra kao na odraz ženske lepote. Međutim, sve žene znaju da im jaka i duga kosa neće porasti preko noći.

Kako bi kosa bila lepa i duga, potrebno je da svakodnevno utiču na zdravlje kose putem prirodnih namirnica, kako bi postigle brži rast kose.

Donosimo vam tri najbolja prirodna proizvoda za brži rast kose.

Voda od krompira

Voda od krompira sadrži sastojke koji jačaju kosu, sprečavaju opadanje i pospešuju njen rast. Krompir je bogat hranljivim materijama koje su blagotvorne za kosu, i sa ovim prostim trikom uspećete da poboljšate rast kose. Jedino što treba da uradite je da prokuvate koru krompira u većoj količini vode, ostavite da odstoji, a zatim kosu isperete ovom tečnošću.

Belance

Belance je bogato vitaminima i proteinima koji značajno utiču na rast kose. Kako biste iskoristili njegove prednosti, odvojite belance od žumanceta i umutite ga, zatim ga nanesite na celu kosu i ostavite da deluje 20 minuta. Nakon toga kosu isperite.

Ulje jojobe

Jojobino ulje ima strukturu molekula sličnu eteričnim uljima za negu kože, te se prema tome koristi za hidriranje i jačanje kose, naročito ako je kosa slaba, tanka i sklona krzanju. Svoj omiljeni regenerator pomešajte sa malo ulja jojobe, a takođe možete jojobino ulje nanositi direktno na kosu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

belancekosakropiropadanje koserast kosevoda
Komentari (0)
Dodaj komentar