Ni ne slutite šta bi bilo da žena uzme vijagru

Kada se vijagra prvi put pojavila 1996. godine, izazvala je veliku pomamu, a slavljena kao nešto što vam daje instant erekciju i s čime se možete imati odnos celu noć – mala plava pilula postala je veran saveznik u brojnim spavaćim sobama.

Znatiželja nije morila samo muškarce za koje je bila predviđena, nego je i značajan broj žena isprobao njene navodno čarobne učinke. I dok su neke bile oduševljene naglim skokom seksualne želje, druge su ostale razočarane.

Budući da više od polovine današnjih žena starih između 30 i 50 godina ima problem s niskim libidom, ne čudi, stoga, što i nežniji pol traži alternativne načine za podsticanje seksualne želje.

Svi bismo mi voleli da postoji pilula koja rešava naše probleme jer je tako najjednostavnije. Osim u ovom slučaju.

Naime, ne postoji apsolutno nijedan dokaz da vijagra deluje na ženama. Što je najvažnije, nije ni sigurno na taj način eksperimentisati sa njom. Vijagra se ženama ne prepisuje jer nikad nije bila ni testirana na njima.

Ako se i usudite popiti malu plavu pilulu, verovatno ćete završiti s rumenim licem i gadnom glavoboljom, vrtoglavicom, a možda i dijarejom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks.vijagrazena
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Viagra ne podstice seksualnu zelju tj libido kod muskaraca vec podstice erekciju povecavanjem cirkulacije na pravom mestu. To su jako razlicite stvari.

  • Boki

    Ženama između 30 i 50 godina priuštiti samostalno letovanje na svakih 5 godina i ne treba nikakav afrodizijak😎

  • Adolf

    Dobar liz pravog majstora i svaka žena će se napaliti, ne treba im vijagra.😁😁😁

    • Anonimni

      Upravo to…

      • Haralampije

        Šta je to. Za šta služi.