Nikada nije kasno za ljubav

Mnogi ljudi provedu čitav svoj život tražeći onu jednu posebnu osobu. Većina ipak odustaje u svojim dvadesetim ili tridesetim godinama odlučujući se za najbolje što u tom trenutku može da izabere. Ali šta je sa svim onim ljudima koji imaju par brakova iza sebe, da li je za njih kasno? Smeju li oni da pokušaju ponovo?

Da, apsolutno, sve to može da potvrdi i činjenica da je jedan 110-godišnji farmer posle dva braka rešio da još jednom stane na ludi kamen. Njegova buduća „bolja polovina“ biće žena koja je duplo mlađa od njega. Mladoženja se inače nalazi u sasvim dobrom fizičkom stanju.

Abdullah al-Maeedh al-Qahtani kaže da za dobro zdravlje može da zahvali svojoj pravilnoj ishrani koja se sastoji od ručno mešenog crnog hleba, meda, mleka. Još jedan faktor je po njegovom mišljenju uticao na dugovečnost – ljubavni sastanci.

Njegovo srce sada kuca za novom „devojkom“ koja će u njemu probuditi sve uspomene iz mladosti, pričaju njegovi prijatelji. Nevesta, čiji identitet ostaje misterija, će se pridružiti svom mužu i njegovoj porodici koju čini sedamdesetoro dece i unuka iz njegova dva prethodna braka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar