Niste htele takvu frizuru!

Problem iz naslova desio se mnogim damama. Želele su da promene frizuru, ali nisu želele ono što je kao posledica te želje dospelo na njihovu glavu – a nekad se radi o stvarima koje će samo vreme popraviti. Postoji jedan prilično jednostavan način da smanjite verovatnoću da vam se nešto takvo desi.
Niste čak ni sigurne kako je do toga došlo. Tačno ste znale šta želite. Imale ste jasnu sliku u glavi. Objasnile ste frizeru što ste bolje umele kakvu frizuru želite. Dobar je frizer, otišle ste po preporuci, vašoj prijateljici je baš ulepšao kosu i kompletan izgled. A opet, krajnji rezultat je takav da samo što niste vrisnule – a onda ste se setile i da ćete tako izgledati sledećih nekoliko meseci, pošto se ne radi o promeni koja može brzo da se ispravi. Eventualno možete da se ošišate do glave, samo što bi to izgledalo još gore. Joj.
Kako je do toga uopšte došlo? Najverovatnije je došlo do nesporazuma prilikom komunikacije s frizerom; sigurno vam se bar nekad desilo da vam frizer kaže da nešto ne može, ili da se nešto ne radi tako kako biste vi htele, i onda vi frizeru kažete jedno, a on uradi nešto drugo, uz objašnjenje da se tako radi.
A kako sprečiti da do toga dođe? Ne postoji stoprocentno pouzdan metod, ali postoji jednostavna pomoć: pre odlaska kod frizera prelistajte različite magazine, mogu da posluže i neke fotografije vas i/ili drugih žena. A onda s tim fotografijama, bilo iz magazina, bilo sa nekog drugog mesta, idite kod frizera, i pokažite mu neke slike na kojima se vidi kako hoćete da vaša nova frizura izgleda i neke na kojima se vidi kako nipošto ne želite da izgleda.
Kao što smo rekli, ni ovo vam ne pruža potpunu garanciju, ali će prilično povećati verovatnoću da frizer znatno jasnije zna šta želite nego ako mu to opišete rečima. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizuraizgledkosanezadovoljstvo
Komentari (0)
Dodaj komentar