Nisu uvek iskrene: Ovo su stvari o kojima žene lažu svoje muškarce

Žene su ponekad veoma misteriozne, a muškarci ih često ne razumeju. Ne žele uvek da ih zbune, trude se da budu obzirne i iskrene, ali ponekad i slažu, uglavnom kada je seks u pitanju.Muškarci ponekad teško shvate šta žene žele da im kažu, a istina je da ponekad lažu i oni. To su ili male bele laži, poluistine izrečene da se izbegne svađa, ili velike, posebno kada je u pitanju seks.

Kada ih pitaju o seksu, mnoge žene će prećutati istinu i slagati. Ovim lažima kriju sa koliko muškaraca su spavale ili kakav je njihov seks, a muškarci iz tih laži mogu mnogo naučiti. Ženama je veoma teško da priznaju s koliko muškaraca su zaista spavale. Nema pravila, neke smanjuju tu brojku dok ga druge povećavaju, a neke se možda ni ne sećaju.

Žene se najverovatnije odlučuju da lažu o broju bivših seksualnih partnera zbog osećaja nesigurnosti. Od žene ćete dobiti više komplimenata o seksu nego kritika. Njima je teško da priznaju da je seks bio loš, posebno na početku veze. Stručnjaci kažu da je najlakši način da otkrijete istinu čitanjem govora njenog tela, prenosi Večernji list.

Obećanje da nikada neće prevariti partnera ženi je mnogo lakše dati nego održati. Zaista je teško reći nekome do koga vam je stalo da ste ga izneverili. Žene često padaju na ‘ono što ne znaš ne može da te povredi’.

Posle prvog sastanka većina žena će reći da bi volela da vas ponovo vidi ili čuje, ali ne misle sve to. Teško je biti malo nepristojan na prvom sastanku, pa se nadaju da će muškarac dobiti poruku kada mu se više nikada ne jave na telefon.

Ženama zaista nije bitno kakvog je ukusa jelo koje im sprema muškarac. Bilo da je jelo ukusno ili grozno, žene će reći da je odlično jer će biti oduševljene idejom da muškarac kuva večeru za njih.

Jedna od najčešćih laži je čuvena tvrdnja „Dobro sam“. Žene ne žele odmah da podele svoja osećanja i probleme sa svojim partnerom. Najbolje rešenje je da postavite nekoliko pitanja i jednostavno je saslušate.

Kada iz kupovine dođu sa punim kesama u ruci, žene često objašnjavaju da je sve bilo na sniženju. Istina je da najverovatnije ništa nije bilo baš  jeftino i muškarci jednostavno moraju to da trpe, drugog rešenja nema.

Gotovo svaki muškarac je bar jednom imao priliku da doživi čari čekanja dok se njegova partnerka sprema za izlazak. I pored toga što će najverovatnije svako malo viknuti ‘evo, ​​idem, samo još minut i gotova sam’, ne preostaje ništa drugo nego da se čeka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

laganjezene
Komentari (0)
Dodaj komentar