Noćni klub ili mesto za ručak?

Kada se pomisli na „kul face“ i na to gde treba biti viđen, često se, pored važnih društvenih događanja, pomisli i na ekskluzivne noćne klubove (koji, očigledno, podrazumevaju izlazak u kasnim večernjim i noćnim satima). Oni koje zanima da budu viđeni na popularnim mestima za izlazak obično znaju i koja su mesta u kom trenutku najpopularnija.

Trendovi se menjaju, a s njima i to koje je mesto popularno. Međutim, sada je promena malo veća: ne samo da se promenila lokacija, ali je ostala ista vrsta lokala (to jest, noćni klub) već ni noćni klubovi kao takvi nisu više u trendu. Sada je, verovale ili ne, postalo znatno više „kul“ biti viđen u poslepodnevnim satima na nekom „in“ mestu za ručak.

Otkud ovakva promena? Najverovatnije zato što postaje sve više u trendu stvarno se potruditi oko posla i graditi karijeru – a to zahteva puno rada. S takvim načinom života ne slažu se noćni izlasci – neprospavane noći i hronična neispavanost i iscrpljenost koji su neizostavni pratioci takvog načina života neće vam baš pomoći u građenju karijere.

S druge strane, dok radite, ogladnite – a povremeno je takođe neophodno i opustiti se kako biste „napunili baterije“ i tako osveženi se vratili na posao. Zbog toga su mesta za ručak toliko popularna: napravi se mala dnevna zabava i opuštanje, tako da posle ipak imate vremena i da se naspavate; naravno, nakon okupljanja prvo se vratite na posao, radite još neko vreme, a onda – pravo kući u krevet.

Ovaj novi trend ima i dodatne pogodnosti za one kojima je stalo da budu viđeni na „in“ mestima: ne morate da šminkom krijete koliko ste neprospavanih noći imale, plus je i veća verovatnoća nego ranije da ćete biti zapažene – na dnevnoj svetlosti se svakako znatno bolje vidi nego u zadimljenim klubovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar