Novi trend u stilizovanju obrva koji će žene obožavati (foto)

Dobro poznata činjenica je da aktuelne trendove u lepoti postavljaju društvene mreže, u prvom redu Instagram. Tako je u poslednje vreme postalo skoro nemoguće zaviriti i ne primetiti novi trend u stilizovanju obrva, a koji osvaja svojom jednostavnošću.

Kada govorimo o trendovima u stilizovanju obrva, zaista su dame prošli različite faze; od toga da su ih čupale do neiznemoglosti, pa je na licu mogla da se primeti jedna malena crtica, pa do strogih Instagram obrva koje su zahtevale poprilično puno vremena i mirnu ruku za kreiranje. Ove godine pak trendovi u njihovom stilizovanju naginju nešto prirodnijem i opuštenijem izgledu, a za koji vam nije potrebno puno vremena niti proizvoda.

Reč je o ‘bejbi obrvama’, odnosno ultračupavim i obrvama punih volumena koje sav fokus stavljaju upravo na vaš pogled. Ovakve obrve možete vrlo jednostavno stilizovati, a kako bi to bilo što uspešnije, važno je pridržavati se nekoliko osnovnih koraka.

Dakle, obrve oblikujte prema svojim crtama lica i uklonite višak dlačica kako biste dobili njihovu definiciju, a zatim ih očešljajte nagore češljićem za obrve. Dalje, obrve je potrebno još jednom očešljati i to pomoću sapuna, koji ćete malo nakvasiti i četkicom zagrebati po njegovoj površini.

Tako će svaka dlaka biti na svom mestu i stajati uspravno, a same obrve izgledaće znatno gušće. Ako su vaše obrve nešto ređe, uvek ih možete docrtati gelom ili olovkom za obrve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

obrvetrendzene
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Al bez otečene gornje usne– ništa!

  • Anonimni

    Odvratno. Liči na Savu Savanovića