Ove 3 greške u izboru odeće vam otkrivaju i više nego što želite! Da li pravite ove stilističke greške?

Stilisti upozoravaju na tri greške koje žene često prave kada je u pitanju izbor garderobe, a koje nehotice naglašavaju stomak. Ove greške mogu dodati kilograme tamo gde ih zapravo nema.

1. Tanka tkanina: Iako se čini kao dobar izbor za letnje dane, tanka tkanina može biti problematična za one koji nisu sigurni u svoju figuru. Čak i ako je kroj savršen, ovakva tkanina može otkriti svaki nabor i izbočinu, stvarajući neželjene konture i ističući ono što bismo radije sakrili.

2. Horizontalne trake: Iako horizontalne pruge mogu delovati privlačno, one mogu optički proširiti struk, čineći ga većim nego što jeste. Umesto toga, vertikalne linije mogu stvoriti iluziju dužih i vitkijih linija.

3. Haljine sa niskim strukom: Iako su popularne, haljine sa niskim strukom mogu biti rizičan izbor, čak i za one sa vitkom figurom. One mogu izdužiti gornji deo tela, skratiti noge i oduzeti prirodnu liniju struka, stvarajući pravougaoni oblik tela i ističući stomak.

Ove greške su česte, ali uz malo pažnje i promene u izboru garderobe, možemo postići ravnotežu i istaći svoje najbolje atribute.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

garderobamodasavettrikzeneživot
Komentari (0)
Dodaj komentar