Ovo će biti hit frizura jeseni, a zahvalna je jer skida godine i lako se održava

Ako razmišljate o osveženju izgleda ove jeseni, nećete pogrešiti ako se baš po uzoru na mnoge slavne dame koje su već neko vreme verne ovom stilu, odlučite na bezvremensku dužinu koja ne prelazi ramena.

Reč je o klasičnom ‘rezu’ koji nikad neće izaći iz mode, a osim što je vrlo ženstvena, ova frizura je, ako je dobro ošišana, vrlo zahvalna za održavanje jer ne traži puno brige. Bitno je da je kosa meko ošišana u slojevima kako bi se stvorio utisak većeg volumena.

Upravo se za ovakvu dužinu hrabro odvažila i donedavna ljubiteljka duge kose, Dženifer Lopez, koja se bez puno razmišljanja prepustila veštim rukama svoga frizera Krisa Epltona koji je baš za nju kreirao izgled koji je dodatno podmladio.

‘Ovo je po meni savršena dužina’, napisao je poznati frizer.

Velika ljubiteljka tzv. long bob frizure je i glumica Kejti Holms kojoj takav stil baš dobro pristaje i ističe joj nežne crte lice.

Osim nje, velike poklonice ove ženstvene frizure su i Džesika Čestejn, Greta Fero, Karli Klos….

Ovakav rez zaista pristaje svim oblicima lica, naročito ako ste se zaželjeli promene, a nemate hrabrosti da radikalno skratite kosu. Vrlo je tražena i tzv. messy varijanta boba, ležernog i šarmantno razbarušenog kakav godinama nosi britanska ikona stila Aleksa Čang.

Ova je dužna savršena jer ima bezbroj varijanti od trendi tzv. ‘francuskih’ šiški podeljenih po sredini pa do vrlo kratkih baby šiški kakve se nose u detinjstvu. Poznati frizer slavnih dama, Tom Konel, kaže da je ova bezvremenska frizura inspirisana stilom modne ikone iz 60-ih, legendarne Džejn Birkin koja je rado nosila i ovu dužinu, dovoljno ženstvenu i nimalo dosadnu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopezfrizura
Komentari (0)
Dodaj komentar