Ovo će OPORAVITI VAŠE RUKE tokom zime BOLJE OD KREME

Za ruke kažu da su ogledalo svake žene i načina na koji neguje telo. Dolaskom hladnih dana, postaje sve važnije da se koža redovno neguje i tako spreči od pucanja. Međutim, čak i ako stalno koristite kreme za ruke, nećete uspeti da sprečite ovakve situacije. Kako prenosi objektiv.rs, vaše tajno oružje su domaće kupke koje će osvežiti i oporaviti vašu kožu.

Mlečna kupka

Poznato je da mleko vlaži i hrani kožu ali takođe usporava proces starenja. Zbog toga ga možete sigurno koristiti za negu ruku. Jednostavno potopite svoje ruke u kupku od dve šoljice mleka na sobnoj temperaturi i držite ih tako 30 minuta.

Soda kupka

Pomešajte dve kašičice sode bikarbone sa pet kapi joda i dve šolje tople vode. Držite ruke u ovoj lekovitoj vodi najmanje 20 minuta. Za to vreme će soda omekašati kožu a jod će ojačati ploču nokta.

Uljana kupka

Ovaj domaći lek neverovatan je za suvu i grubu kožu. Dovoljno je samo pomešati dve šolje tople vode s jednom kašikom bilo kojeg nerafinisanog ulja i uroniti ruke u kupku na 20 minuta.

Slana kupka

Ova kupka pomoći će ne samo zaceliti male rane i pukotine na rukama, već i ojačati vaše nokte. Otopite kašiku morske soli u toploj vodi i potopite ruke u rastvor 20 minuta. Uz redovno ponavljanje postupka, rezultat će vas sigurno zadovoljiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kupkenegaruke
Komentari (0)
Dodaj komentar