Ovo je trenutno najpopularniji način nošenja šiški, Džej Lo to odlično zna (foto)

– Kosa ne sme da bude prekratka jer vam treba pravilnija pravougaona silueta. Prekratka kosa daje više kvadratne siluete, koja ne izgleda tako dobro, otkriva frizer Džon Pulitano. Vezano uz teksturu, šiške nalik zavesama prikladnije su za ravnu i blago talasastu kosu, prenose mediji..

S druge strane, žene s kovrdžavom kosom trebale bi da izbegavaju ovaj tip šiški obzirom da u njihovom slučaju održavanje zahteva puno više vremena i pažnje.

Što se njihovog održavanja uopšte tiče, kao i u slučaju ravnih šiški, odlazak frizeru uvelike je određen brzinom rasta kose.

– Ovaj stil zahteva redovno šišanje kako bi se osiguralo da izgleda sveže i zahteva svakodnevno oblikovanje ako imate kovrdžavu kosu, ističe frizerka Maraja Rota.

Za razliku od kratkih ravno odrezanih šiški, ove nalik zavesama zbog svoga oblika i ležernijeg izgleda omogućuju koži ispod njih da diše pa su izvrstan kompromis u letnim danima. A sudeći prema aktualnim strujanjima u svetu oblikovanje kose, čini se kako će u mesecima pred nama vladati njihov mekši oblik.

On svoju popularnost uvelike duguje latino divi Dženifer Lopez. Stvarno je teško ne poželjeti da odete frizeru kada ugledate njenu frizuru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzej lofrizurašiške
Komentari (0)
Dodaj komentar