Ovo su osobine koje žene traže u svojim partnerima

Žene uvek imaju neke tajne želje o svom potencijalnom partneru. Ali, naravno da nije moguće dobiti partnera tačno u skladu s njihovim željama. Svi moraju da napravite kompromis. Ipak, postoje neke karakteristike koje skoro sve žene potajno žele kod muškaraca.

Žene žele muškarca kojeg mogu da poštuju i ponose se njima. Čovek bi trebalo da poseduje snažnu ličnost, integritet i inteligenciju i ima cilj u život. Žele nekoga koga mogu pokazivati.

Želi muškarca koji će je poštovati, videti njenu vrednost i slušati njena mišljenja. Kad muškarac nešto skrivi, onda žene žele da joj direktno kaže oprosti. Osim toga, žele da ih njihovi muškarci cene.

Žene se fokusiraju na vezu koja je izgrađena na emocijama. Dakle, bez ikakvog straha da će im suditi, muškarci treba da podele svoje strahove i zabrinutosti sa svojim partnerkama kako bi uspostavili tu vezu. Na taj način partneri zapravo postaju ranjivi jedni s drugima, što nije nimalo loša osobina.

Žele muškarca u kog se može zaljubiti iznova i iznova. Dakle, muškarac bi trebalo da uloži napore u vezu kako bi romansa ostala živa. Trebalo bi da hvale svoje žene i da ih nateraju da shvate koliko su savršene. Uz to, takođe se traži da se više angažuju u vezi kako bi proveli kvalitetnije vreme s njom.

I na kraju, žena želi muškarca koji bi bio odgovoran i iskren prema sebi. ‘Dečaci’ koji svojim partnerkama stvaraju probleme i imaju nagle promene raspoloženja nisu privlačni ženama. Žene žele da budu njihove ljubavnice, a ne njihove majke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciosobinezene
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Neskrivena ranjivost i majčinska ljubav idu (li/ili) zajedno. I inače bivaš povrijeđen na pravdi boga…