Podmladiće vas odmah: Ove frizure brišu godine s lica (foto)

Ako žudite za promenom imidža ili želite da isprobate novu frizuru, ove frizure najbolji izbor su za sve one žene koje žele da se podmlade, a pritom su i vrlo trendi.

Pre nego zakažete termin kod svog frizera, odredite koliko kose želite da ošišate i za koju frizuru želite da se odlučite.

Ukoliko imate prirodno tanku kosu bez volumena, nemojte birati frizuru za koju su potrebni sati feniranja da bi ona izgledala kao iz časopisa. Takođe, ako volite da nosite kosu podignutu u punđu ili u visoki rep, pazite da kosu ne skratite previše.

Bob frizura

Već dugo želite da se odvažite na bob frizuru, ali ni sami ne znate zašto se još uvek niste ošišali? Imamo 892.073 razloga da to odmah uradite. Upravo toliko ljudi pretraživalo je ovu frizuru u protekloj godini, a na bob su se odlučile i brojne slavne lepotice, poput Monike Beluči, Bele Hadid, Mišel Vilijams, Naomi Wots i Rene Zelveger.

Wob frizura

Slavne lepotice proteklih meseci poludele su za talasastim bobom (wavy bob), odnosno wob frizurom koja se naročito preporučuje devojkama i ženama s tankom kosom. ‘Wob’ je definitivno najpoželjnija frizura ovoga trenutka. Nije ni čudo jer se radi o klasičnom stilu, ali s modernim prizvukom. Ovakva frizura je odlično rešenje zbog toga što daje strukturu i utisak volumena, a usput i ‘skida’ godine.

Lob frizura

Sad već kultni lob kao frizerski trend pojavio se 2014., a s godinama nimalo ne gubi na popularnosti. Ova jednostavna frizura pravi je hit među slavnim lepoticama i brojnim trendseterkama, a popularizovala ga je Džesika Alba, čija je frizura proglašena jednom od najtraženijih u prošloj godini. Ova frizura idealna je za sve žene koje žele promenu, ali ne žele da drastično skrate kosu.

Piksi frizura

Osim duge i njegovane kose, i ove godine vlada pomama za dečačkim frizurama. Stručnjaci tvrde da ćemo narednih meseci svuda viđati piksi frizure, a posebno one inspirisane 60-im, i potpuno su u pravu. Pixie cut omiljen je iz više razloga, a glavna dva su to što je ova frizura lagana za održavanje i što u trenu briše godine s lica. Ako želite da izgledate poput razigrane devojčice i imate frizuru koja je za pet minuta oprana i stilizovana, onda je frizura koju nekoliko godina nosi Šarliz Teron pravi izbor za vas.

(Tportal.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizurekosa
Komentari (0)
Dodaj komentar