Probudite njegovu maštu

Aktivirajte njegovu maštu uz pomoć par „zahvata“ i biće totalno lud za vama!

1. Kada ga vidite kako besposleno sedi, zgrabite mu glavu rukama i poljubite ga što strasnije možete.

Zašto će se istopiti: Kada je reč o seksu, muškarcima je potrebna samo mala sugestija i sokovi će početi da rade. Ovako mu dajete do znanja šta želite, ali istovremeno pokazujete koliko ste samopouzdani. Prenosite mu svoju energiju, ali ga ne napadate. Ključni faktor je finoća: ponašajte se cool i pomalo stidljivo, tako nećete vršiti pritisak na njega kao na glavnog aktera.

2. Kada ste u restoranu, gledajte ga u oči dok se „mučite“ da jezikom uhvatite višak salate ili sosa koji vam spada s viljuške.

Zašto će se istopiti: Kada dodirujete sebe, čak i na način koji nije u vezi sa seksom, to je povod za njega da razmišlja o vama u tom smislu. Kada vas vidi kako samu sebe dodirujete, teško da će i on moći da odoli.

3. Budite u blagom „flert“ raspoloženju dok razgovarate sa zgodnim konobarom, vratarom ili prodavcem koji vam pomaže u nečemu.

Zašto će se istopiti: Ovim pobuđujete u njemu jedan od najosnovnijih instinkata – želju za takmičenjem. Ako su vaši potezi blagi i dobroćudni (u suprotnom je moguće da se iznervira i da izazove velike probleme), jedva će čekati da svima pokaže da ste njegovi. Ako mu pokažete da privlačite i druge ljude, podsetićete ga koliko je srećan što vas ima kraj sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar