Proverite da li ste žena sa samopouzdanjem

Žene koje imaju samopouzdanje zrače i privlače. Njima se ljudi dive i poštuju ih. Da li ste vi jedna od takvih žena? Kakve su žene sa samopouzdanjem?

Prihvataju sebe u potpunosti

Znaju da su posebne. Prihvataju i svoje mane a ističu svoje vrline.

Stalno rade na sebi i svom samopouzdanju

Uvek govore sebi da mogu da učine sve što požele.

Uživaju u vremenu koje provode same sa sobom

One ne beže od sebe, baš naprotiv, vole da budu same sa sobom.

Ne zanimaju ih tuđa mišljenja

Ne pogađa ih kad neko ne priča lepo o njima. One znaju koliko vrede!

Pomažu i drugima i žele im sve najbolje

Žene sa samopouzdanjem nisu ljubomorne. One su zadovoljne sobom i svojim životom i nema potrebe da zavide drugima. Žele im samo sreću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

samopouzdanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kao prvo ,sto rusi usaglasenost teorijskih merila samopouzdanja koje redovno citam i sopstvene slike samopouzdanja je sto u precenjivanju objektivnih sposobnosti pojedinaca,pa i sebe ne vidim dovoljno znacajan segment za osnovanu samouverenosti., stoga mi je tesko da se odredim po ovakvim merilima..Licno mislim da u sustimi imam samopouzdanje ,koje je cesto varljivo kao i misao i pojedine situacije sto mi vrlo cesto pravi konfuziju.Takodje smesno je merilo, koje izricio ,bez ikakvog ukljucivanja sklopa okolnosti koje su neizbezne za zakljucak,“uzivaju u vremenu koje provode sa sobom“jer konkretizovanjem dolazimo u situaciju koja nije tako prosta da bi se odgovorom na ovo merilo pojednostavila.Veme sa sobom je dragoceno za svako bice ali nista spektakularno da bi mu se posvecivao znacaj pri samopouzdanju,jer ogradjivanje je najlaksi vid bitisanja sto ne znaci da nije neophodan aspekt zivota ,samo kada ne vodi ka zastranjivanju,osobenjastvu.Uzasno je velika praznina kada nas ne dotice nicije misljenje,kao sto je velika ogranicenost kada smo optereceni misljenjem koje ostavljamo na okolinu. i kada se ponasamo u skladu sa ustaljenim nacinom ponasanja okoline .Takodje mislim da i prevelika potreba da se strci u kolektivnoj ili okolini sa kojom se druzimo je nesigurnost kao i povodljivost..Ne poznajem ovu vrstu ljubomore pema zeni vec samo prema muskarcu koga volim ,a koji ne ume da se ponasa jer je u biti nesiguran pa mu je bezazleno,naivno flertovanje vid dokazivanja.