San svih žena: Genijalan trik za duže i gušće trepavice

Od kad je sveta i veka pogled je bio glavno sredstvo zavođenja, a trepavice su jedan od ženskih aduta koji je lako istaći maskarom, uvijačem ili čak veštačkim dodacima

Maskara za volumen, produbljiivanje, uvijenost, s gumenom ili običnom četkicom, s bazom ili bez nje jasno govori da ženama nikada dosta isticanja trepavica, a tu su naravno i razni drugi proizvodi koju pomažu da one budu upečatljivije i lepše.

„Maskara je jedan od retkih proizvoda koji ne mora nužno da bude skup da bi bio dobar! Naravno da skuplje maskare imaju svojih prednosti ali one se, za razliku od drugih proizvoda, brže troše“, kaže šminkerka Bianka Žugelj.

„Maskara u proseku traje do tri meseca, a čak i ako je ne koristiš svaki dan, jednom kada je otvoriš ona počinje da se suši.“

Bianka objašnjava da trikova za prepoznavanje dobre maskare nema, jer svakome odgovara nešto drugo, ali i da postoji razlika u četkicama. Jednom kada nađete onu koja vam odgovara, savetuje da sačuvate četkicu i da je koristite i s nekom drugom maskarom. Maskaru ne bi trebalo da delite ni s kim, jer se infekcije jako brzo šire.

„Maskara se nanosi što je bliže moguće korenu trepavice. To će vizualno povećati trepavice. Ja lično za dan preferiram smeđu, a za veče crnu maskaru. Za veče takođe možete da nanesete i dva sloja maskare“, savetuje Bianka.

Novi „pahuljasti i gusti“ trik za trepavice na TikToku obećava da će vašim trepavicama uz pomoć maskare dati volumen i glamur vredan crvenog tepiha!

Trik, koji je prvi put prikazala poznata šminkerka Dženin Holmes, kaže da, umesto da zaredom nanosite slojeve maskare, umesto toga nanesete jedan sloj, zatim da umočite posebnu četkicu u puder u prahu i njime da obložite trepavice pre nego što nanesete dodatnih par slojeva maskare.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

trepavicezene
Komentari (0)
Dodaj komentar