Šok: U venčanici ušetala u crkvu na venčanje – svog ljubavnika!

Neverovatan video snimak stiže iz južnoafričkog grada Benoni. Jedna devojka je, naime, u venčanici upala na venčanje svog ljubavnika i njegove izabranice i kagano se prošetala do oltara.

Malo je reći da su svatovi bili iznenađeni. Šokirani su bili naročito mlada i mladoženja. Žena je u venčanici upala usred ceremonije venčanja, a na video snimku se vidi kako okupljene zvanice pokušavaju da je urazume i sklone kako bi se venčanje nastavilo.

Neke zavnice su se toliko uznemirile da su počeli da vrište od šoka. Snimak je neko od okupljenih objavio na Tviteru i odmah je postala viralni hit.

https://twitter.com/CpheDexter/status/1009701001220247554?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.24sata.hr%2Fvideo%2Fsok-u-vjencanici-usla-u-crkvu-na-vjencanje-svog-ljubavnika-579066

Navodno je reč o ženi koja je mladoženina ljubavnica.

– Molim te, izađi iz crkve. Nemoj mi upropastiti ovaj dan – rekao joj je mladoženja.

Komentari na društvenim mrežama su, naravno, različiti. Dok se neki zgražavaju nad ovom ženom i osuđuju to što je uradila, neki ovo smatraju legendarnim potezom.

– Nadam se da svaki muškarac koji vara, dobije ovaku ljubavnicu – stoji u jedom komentaru na Tviteru dok se drugi korisnik zapitao: ‘Baš me zanima kojim lažima je posle ovoga nahranio svoju verenicu’, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavnicavenčanje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Trebalo je imati i kliker i petlju, za ovako nešto !