Srbija bi mogla da dobije najlepšu Prvu damu na svetu (foto)

Ljubiša Preletačević Beli, pravim imenom Luka Maksimović odlučio je u velikom stilu da uđe u politiku i kandiduje se za predsednika Srbije.

U tome ima neverovatnu podršku javnosti, koja je zasićena dosadašnjim vodećim licima države, ali i medija koji prate svaki korak Belog, od njegovih političkih poteza, preko njegove prošlosti, do privatnog života. Ovog puta mediji su pronašli njegovu djevojku Maju Janić, a fanovi Belog tvrde da će u slučaju njegove pobede dobiti najlepšu prvu damu na svetu.

Gepostet von Maja Janic am Mittwoch, 17. August 2016

Maja na društvenim mrežama navija za svog dečka, deli objave o njegovim aktivnostima i piše poruke fanovima.

Gepostet von Maja Janic am Freitag, 13. Mai 2016

Jos jedared

Gepostet von Maja Janic am Montag, 5. September 2016

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ljubiša Preletačević BeliMaja Janić
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Branko ristic

    Postovani Kandidatu za Predsednika.Hvala Bogu,da se konacno pojavio jedan mlad covek,da nas izbavi od ovih ustajalih i ubudjalih likova,koji se decenijama vrte,na plitickoj sceni Srbije.U Srbiji je i vazduh zatrovan,od tih konzerviranih likova,koji menjaju samo imena svojih stranaka.Nista drugo nisu u stanju da promeneNadamo se,kada Vas izaberemo,da cemo ziveti u miru i prijateljstvu,sa susednim drzavama,bez zle krvi i mrznje,koja je bila karakteristicna,za sve dosadasnje rezime u Srbiji.Ziveli! Do pobede!!! Svi mladji glasaci,svim srcem su uz vas.!!!.