Stavite crveni ruž!

Ako niste navikli da nosite jaki crveni karmin na usnama, nemojte da se odjednom pojavite na poslu sa najdrečavijom nijansom koju ste mogli da nađete u gradu. Počnite sa suptilnijom varijantom koja će pripremiti okolinu za vašu transformaciju – nosite crveni sjaj za usne ili transparentni crveni ruž. Da to ipak ne bi bilo previše bezbojno, stavite i malo crvene olovke u odgovarajućoj nijansi ili je jednostavno nanesite preko vašeg omiljenog karmina. Na ovaj način, imaćete crvenu boju na usnama, ali ćete se osećati prijatno.

Ako se već odlučite za crveni karmin, imajte na umu da on sam po sebi privlači dosta pažnje. To znači da šminka na ostalim delovima lica ne treba da bude upadljiva. Evo jednog jednostavnog recepta za to: malo ajlajnera kod gornjih trepavica, maskara, dobro oblikovane obrve i to je sve.

Koja boja je prava za vas? To zavisi od ukusa, godina, oblika usana – postoje milioni nijansi između kojih možete da birate. Kada govorimo o crvenim ruževima, ne zaboravite da se njihovo nanošenje uči pre svega zahvaljujući pokušajima i greškama. Tako ćete vremenom „iskristalisati“ šta je to što vama najbolje pristaje. Ako imate tanke usne, odlučite se za svetlije nijanse, a ako, nasuprot tome, imate punije usne, izaberite tamnije boje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar