Uspešni i bogati muškarci prosto se lepe za žene koje imaju ove 4 karakteristike

Većina žena uvereno je da je potrebno da budu lepe, negovane i ženstvene kako bi privukle pažnju uspešnog, samouverenog i naočitog muškarca, ali su zapravo, kao i u svakom drugom odnosu, njeni unutrašnji kvaliteti i stavovi su oni koji igraju najvažniju ulogu, prenosi Blic Žena.

Ruska psihološkinja Karolina Safina, koja je specijalizovana za žensku psihu i probleme koje muče nežniji pol, nedavno se osvrnula na čestu težnju dama da se skrase pored uspešnog, ostvarenog, samouverenog muškarca.

Safina ističe da žene koje najčešće privlače uspešne muškarce imaju sledeće četiri karakteristike:

1. Unutrašnja svetlost i dobra energija

Žene koje nemaju teške misli o prošlosti, ogorčenost zbog bivših veza, beskorisnu krivicu, strahove, isuviše oštre principe. kategoričnost… Sve ovo doprinosi određenoj težini ličnosti, umnoj ozbiljnosti i starosti. Sve ove osobine čak i od mlade, lepe devojke mogu da naprave ženu umornu od života. Čak i ako ima samo 25 godina, u njoj se osećaju težina i premor; kao da je neprestano zaglavljena u prošlosti, umesto da živi danas i pravi planove za budućnost. Takve žene neretko vole da pate i razgovaraju o nečem negativnom i beže od toga da se pozabave svojom trenutnom stvarnošću.

2. Jak, izražen karakter

Glavna osobina koja nam u životu pomaže da napravimo prave izbore i idemo ka cilju je racionalnost. Racioanalne žene ne donose odluke samo na osnovu emocija, već u njih uključuju i svoj razum. Kada je logika prisutna, mi možemo da okolnosti sagledamo kritički i trezveno, što znači da smanjujemo mogućnost razočarenja i ne dozvoljavamo sebi da nas situacija kontroliše. Odnosno, ako je muškarac ludo zaljubljen, pametna žena neće verovati rečima, već će sačekati da on to dokaže i delima.

3. Zdrava sebičnost

Žene koje neguju zdrav nivo sebičnosti neće raditi ono što im je neisplativo ili neprijatno; ona radi samo ono što zna da će joj koristiti na duge staze ili u budućnosti. Ona neće voziti rodbinu na aerodrom u 6 ujutru, ako mora da ide na posao u 8. Ona shvata da joj to nije zgodno, te će bez oklevanja i osećaja krivice ponuditi da im pozove taksi.

4. Jasan fokus na cilj

Ona nikada ne razmišlja o tome šta drugi misle o njoj; ima svoje mišljenje o sebi i time je zadovoljna. Svesna je da samo ona sama može da pomogne sebi, ako joj se nešto desi u životu, a ne njena dalja okolina. Zato joj nepotrebne misli ne odvlače pažnju. Ona ne nastoji da se dopadne drugima, jer se dopada sebi i to je sasvim dovoljno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracnajprivlačnijeosobinezena
Komentari (0)
Dodaj komentar