Volite plavuše? U ovim zemljama ih ima najviše

Preferirate žene plave kose? Znate li gde ih ima najviše?

Pravac u Skandinaviju! U centralnim skandinavskim zemljama ih ima najviše, čak 8 od 10 njih imaju plavu kosu. Norveška, Švedska i Finska su zemlje sa čak 80 posto prirodnih plavuša.

Zatim slede baltičke zemlje, pa i istok Velike Britanije.

S druge strane, na Mediteranu ćete retko sresti prirodnu plavušu.

Kakva je situacija u Srbiji? Zanimljivo je da u zapadnom delu Srbije možete videti oko 20 odsto prirodnih plavuša, a u istočnoj Srbiji ih ima vrlo malo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

plavuša
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ali su daleko od pojma ljepote. Od 100 žena, jedna je lijepa. Uglavnom su bezlične, bezbojne, kosa prljavo-plava, oči ne znaš koje su boje…

    • Anonimni

      nemate pojma.one su medju 5 najlepših žena.

  • AA ( americki alah)

    gde su bili turci tu plava trava vise ne raste

    • znam bio i video

      U Turskoj,posebno u Istambulu/Carigradu/ima oko DEVET MILIONA SRBA koji se tako izjašnjavaju i deklarišu što čini oko 11-12% populacije te zemlje.Među njima ima dosta onih koji znaju Srpski ili ga razumeju koliko toliko.Ima među njima i dosta plavojki i plavušana…Dakle,brojke same za sebe govore i kazuju ko je koga više“voleo“…Zaključak je jasan-Turci su sami krivi što su UOPŠTE DOLAZILI KOD NAS…“Kažu da se ova populacija lepo,fino,brzo razvija,sve više učvršćuje svoju ekonomsku moć u svim oblastima,a pogotovo na primorju,recimo područije Sarimsakli i ne samo tu,naravno…!