Želite lak porođaj – masturbirajte između kontrakcija!

Masturbacija, kontrakcije i porođaj za veliku većinu žena nikako ne idu zajedno, ali za jednu Australijanku – da.

Izvesna Anđela Galo opisala je ovo neobično iskustvo na svom blogu i što je najluđe u priči, narednih meseci dobijala je silne pohvale i izjave zahvalnosti mnogih novopečenih mama koje su njen savet sprovele u delo.

Galo tvrdi da bi porođaj za svaku ženu bio daleko lakši ako bi opustila svoje telo masturbacijom između kontrakcija.

„Za vreme prvog porođaja, sećam se, osećala sam tu potrebu da sama sebi pomognem, ali i ja i moje telo bili smo previše stidljivi. Zato sam pre drugog porođaja dosta istraživala i pronašla da je masturbacija takođe jedan od prirodnih ublaživača bolova. I kada sam probala, shvatila sam da osim ublažavanja bolova masturbacija pruža i mnogo drugih prednosti. Jedna od njih svakako je užitak. Malo koja žena će priznati da je tokom trudova osećala užitak i zato je ovaj prirodni lek zapravo toliko dobar i moćan. Stimulacija klitorisa ima i druge prednosti – tim se činom vaš fokus prebacuje s bolova u stomaku na samu vaginu i energiju koja pritom prolazi vašim telom“, napisala je Galo.

Ona je dodala da su kontrakcije, kada je samoj sebi pomogla masturbacijom, bili lakši za podneti, a period između njih bio je divniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

masturbacijatrudnoća
Komentari (0)
Dodaj komentar