Želite lep poklon?

Toliko je stvari koje bi godile ženskom srcu za praznik. Puno nakita, šminke (nje nikad dosta), novih parfema, crne čizme, zanosno donje rublje… spisku nikad kraja. Radoznalost vas ubija – šta ćete dobiti ove godine?

Već nekoliko dana obilazite grad u nadi da ćete naći odgovarajuće poklone za svakog. Vaš dečko, odnosno muž, naravno, na prvom je mestu vaše liste. Nikako da se odlučite da li je najbolje da mu kupite sat, torbu, novčanik, ili recimo mobilni. Žene stalno razdire ista nedoumica: koliko bi poklon trebalo da košta. Da li poklon zavisi od toga koliko smo dugo u vezi? Da li ću ga uplašiti preozbiljnim poklonom? Ali šta oni misle? Kakvim se rezonima oni upravljaju dok biraju poklon za dragu?

Čast izuzecima, ali čini se da većina muškaraca danas previše ekonomiše. Prvo nemaju blagog pojma šta vama treba i šta je po vašem ukusu. Tu i nema nekog specijalnog leka osim onog starog ženskog. To je teranje inata, umiljavanje i kao poslednji stadijum – ucena. Zvuči mnogo grubo? U praksi baš i nije tako.

Nema ničeg lošeg u povremenom podsećanju partnera da on ne zna koliki je srećnik što vas ima. Pravite se teškom za osvajanje, to uvek upali. Muškarac će se mnogo više truditi ako shvati da vas drugi muškarci žele. Tajna je u tome da shvate da je njihovo mesto relativno i da vi niste neka čuka na koju osvajač dođe, pobode zastavu, i sad je ta teritorija zauvek njegova. Takve veze i brakovi iziskuju njegovo veoma malo interesovanje. Podstaknite tu zonu njegovog mozga sledeći put kad vam zakaže sastanak negde. Objasnite da morate konsultovati vaš rokovnik, jer ste ovih dana strašno zauzeti. A ako je zvao jednom, zvaće ponovo.

Potpuno drugi pristup je umiljavanje. Kad se muškarac oseća dobro u vezi sa svojim integritetom, mnogo su veće šanse da će uzvratiti dobrim. Ostavite mu tajnu slatku porukicu na nekom samo vama znanom mestu. Pošaljite mu na poslovnu adresu i-mejl u kome ćete vrlo otvoreno izraziti želju da što pre stigne kući. Podstičite ga tako što ćete glasno primećivati sve sitne stvari koje on čini za vas.

Ucena je poslednje sredstvo. Muškarac često oseća da se njegova muževnost bazira na tuđim mišljenjima o njemu. On uživa posebnu vrstu ugleda kod svojih drugara. A ako nešto ne može da izdrži u životu, to je konstantno zafrkavanje koje mu oni priređuju kada uradi nešto suprotno tom njegovom ugledu. Igrajte na tu kartu.

Glasno se u šali žalite pred društvom kako ste vi zapostavljena žena i kako nema ko da pazi na vas. U četiri oka mu usput spomenite kako je žena njegovog najboljeg druga dobila divan poklon za rođendan. Ako ovde ne uspete, onda je situacija beznadežna, i bolje sebi kupite poklon koji vam se dopada.

Možda je malo radikalno, ali mi žene moramo biti spremne na sve. Pogledajte samo kako divno sijaju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar