Žene su najprivlačnije u ovim godinama, slažete li se?

Muškarci i žene nisu privlačni u istim godinama

Ova tema privlačnosti je oduvek bila zanimljiva i ovog puta je postala tema stručnjaka.

Istraživanje Univerziteta u Mičigenu pokazalo je da su muškarci najprivlačniji u proseku od 40. do 50. godine života.

Nažalost, ženska privlačnost počinje u 18. godini i s godinama samo pada, a najprivlačnije su u 23. godini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

privlačnost
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sve žene su privlačne na svoj način.Bitno je da su negovane, uredne, imaju kulturu ponašanja i da ne odvale neku glupost.Najvažnije je da budu vedre, mladalačkog duha, bez obzira na godine i elokventne. Poznajem fine i doterane gospođe koje su u 80-im godinama.Kad stanu da popričaju, ove od 20-50 ne mogu im dobaciti ni do kolena.

  • 007

    polovnjače na aparatima

  • Anonimni

    Žene su najprivlačnije izmedju 30. i 37. godine. Tada su dovolno mentalno izgradjene i pronašle stil koji im najviše odgovara. Žene mogu dugo ostati privlačne usled odgovarajuće nege. Muškarci su najprivlačniji izmedju 33. i 40. godine. Iz istog razlog, mentalno sazreli , a još uvek čvrsti i vitki. Nakon toga počinju da stare. Na žalost rertki su muškarci koji sebe neguju i zato mali broj ostaje privlačan. Ma koliko oni sebe lagali, godine ne opraštaju.

  • Anonimni

    Ne slažem se. Žena je najprivlačnija između 30 i 37 godine. Tada je dovoljno izgradjena kao ličnost i vizuelno pronašla stil, koji joj odgovora. A može jako dugo biti privlačna, ukoliko se pravilno neguje. Muškarci su najprivlačniji izmedju 33. i 40. godine. Isto mentalno izgradjeni , a još uvek privlačni. Nakon toga počinju da stare. Ma koliko sebe lagali da i dalje izgledaju dobro, godine ne opraštaju.

  • Nije Neophod

    Vi niste normalni, ovo mora da je pisao neki odrtaveli 38 godišnjak kome mošnice vise u čarapama i muči ga višak estrogena koji je kod muškaraca u porastu posle tridesete pa im se razvija ginekomastija (sisice).