Znaćete da je ova žena sinoć spavala sa nekim ako…

Umesto što ćete unajmiti Moldera i Skali da provere određenu osobu, pokušajte da na osnovu sledećih pokazatelja to učinite sami.

Očigledno trepće

Prema ekspertima za govor tela, žena koja je prethodne večeri uživala u dobrom seksu trepće manje i sporije nego neko ko je sa sobom u krevet poveo samo – knjigu. Brzina disanja i treptaja očiju su brže odmah nakon seksa, ali narednog dana se usporavaju zato što je telo opuštenije.

Osmesi

Seks razbija granice i okvire, stoga je čitavo ponašanje opuštenije, ljudi se smeše češće i verovatno će duže gledati nekog u oči ili će stajati bliže nego što bi to činili u nekim normalnim situacijama.

Sumnjivo rumenilo

Dobar način da utvrdite da li je neko upravo vodio ljubav jeste da proučite njegovu boju kože – 30% žena ima vidljive rumene tragove. Crveni pečati na obrazima, grudima, vratu, ramenima i leđima nastaju zbog uvećanog krvnog pritiska (javlja se i traje oko 20 minuta posle orgazma). Uši će vam biti blago nateknute, a usne punije i rumenije.

Želja za dodirima

Seks izaziva proizvodnju hormona zvanog oksitocin usled čega imamo veću potrebu da dodirujemo ljude i da budemo dodirnuti. Ako vas vaš uštogljeni kolega iznenada dodiruje više nego obično, ne morate mnogo da razmišljate o tome šta je radio prethodne noći.

Tumačenje stopala

Mali prst na vašoj levoj nozi će se zacrveneti posle seksa ili posle razmišljanja o njemu, kaže Imre Šomogaj po zanimanju „tumač stopala“. A razmak između nožnih prstiju otkriva još više. Razmak između malog prsta (koji označava seks) i domalog (koji označava ljubav) govori da imate osnovu za avanture koje traju po jednu noć. A mali prst okrenut prema domalom može da znači da ste biseksualni.

Sjajne oči

Neko ko je nedavno vodio ljubav ima sjajne oči. Takođe, laganije otvara usne. Ovakve stvari se bolje primećuju kod osoba sa spuštenim obrvama.

Seksi odeća

Kao posledicu seksa imamo i povećano samopouzdanje što se odražava na izbor odeće. Žena koja iznenada menja poslovno odelo koje nosi godinama za ženstvenu haljinu je verovatno imala neko nezaboravno iskustvo prethodne večeri… Ona oseća samopouzdanje i želi da bude atraktivna.

Dodirivanje kose

Igranje kosom pokazujete da na javi sanjate o seksu koji ste doživeli (i preživeli) prethodne večeri. Žena koja rukom stalno prolazi kroz kosu se na taj način „prazni“ i nesvesno čini da izgleda bolje za svog muškarca.

Luda za krastavčićima

Želja za krastavcima je dobar pokazatelj strasnih osećanja i često je praćena potrebom za tečnošću. Ako se žena još uvek oseća seksi posle vođenja ljubavi, ovo je hrana koju će veoma često poželeti.

Povećana osetljivost čula

Seks poboljšava naše čulo mirisa, zato, ako prijatelj ili kolega počne da komentariše miris koji niste ni osetili, znajte šta je uzrok tome. Seks povećava dotok krvi pojedinim delovima tela, a među njima je i nos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar