Zvezda serije „Ally McBeal“ usvojila dečaka

Calista Flockhart, 36-godišnja glumica, koja tumači naslovnu ulogu u popularnoj seriji „Ally McBeal“, je usvojila bebu. U pitanju je dečak i ona je oduševljena. „Oduvek sam želela da usvojim dete i presrećna sam što sam blagoslovena ovim lepim i zdravim sinom“, rekla je Calista. Očigledno je usvajanje dece veliki holivudski trend, pošto su pored ove glumice istu stvar učinile i Nicole Kidman, Jodie Foster, Rosie O’Donnell i Sharon Stone.

Calista Flockhart je izjavila da je veoma srećna što radi za kompaniju koja će joj omogućiti sjajan prostor za čuvanje dece, gde će ona moći da posećuje svog sina dok radi, a sve to da bi što više vremena provela sa njim. „Calista voli decu i planira da ih ima više“, kaže jedan njen prijatelj. „Jednog dana bi volela da zatrudni. Ali trenutno u svom životu nema muškarca, pa se odlučila na usvajanje.“

Zvezda serije „Ally McBeal“ nije udata, i izjavila je da namerava da svoj porodični život drži dalje od očiju javnosti. Otkrila je svoje planove da će možda i sama roditi dete jednog dana i da će možda usvojiti još jedno dete. U štampi je objavljen datum rođenja dečaka, ali nisu dati nikakvi podaci o njegovoj biološkoj majci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar