41 godinu živeo u džungli, nije ni znao da postoje žene (foto)

Ho Van Lang ovih dana JE glavna tema svetskih medija. Ovaj 49-godišnjak odrastao je u džungli zajedno s ocem, a tek pre osam godina su spašeni od izolovanog života i dovedeni u malo Vijetnamsko naselje gde i sada žive.

Otac Ho Van Thanh napustio je civilizaciju zajedno s Langom i drugim sinom Tri, nakon što su supruga i dvoje dece umrli u eksploziji bombe tokom Vijetnamskog rata, 1972. godine.

Thanh se plašio života među ljudima jer nije verovao da je rat gotov, a čak i danas kaže kako se nada povratku u džunglu.

Ono što je najviše šokiralo medije u priči ovog pravog Tarzana jeste činjenica da do nedavno nije znao da postoje žene! Kako kaže, njegov otac mu nikada nije objasnio da postoje dva pola, pa je prvi put video ženu kada je stigao u malo naselje. Kroz celi život video  je svega pet osoba, ali uvek bi pobjegao i sakrio se od njih jer nije poznavao ‘čoveka’ kao vrstu živog bića.

Nedostatak socijalnih veština je  jedna od najvećih prepreka s kojom se Lang bori i osam godina nakon dolaska u civilizaciju, a iako sada zna da postoje muškarci i žene, još uvek ne razume glavnu razliku između njih.

Kako prenose mediji, brat ga je opisao kao bebu koja je zarobljenu u telu muškarca jer ne razume koncept življenja u normalnom svetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džunglavijetnam
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Rihter

    Ništa nije propustio.

  • Patriot

    …koncept zivljenja u „ normalnom „ svetu …..