5 stvari nikako ne bi trebalo poklanjati za Novu godinu, slute na bedu i donose nesreću

Uskoro će Nova godina, prilika da voljenima posvetite pažnju i obradujete ih nekim sitnicama.

Kad krenete u kupovinu darova za voljene, ne zaboravite da postoje stvari za koje se veruje da ne bi trebalo da ih poklanjate, jer privlače negativnu energiju i neuspeh u život onog kome ih poklanjate.

Evo o čemu se radi:

1. Oštri predmeti

Makaze, noževi i drugi oštri predmeti kao magnet privlače negativnu energiju. Možete ih kupovati sebi, ali kao poklon drugome, ipak ne.

2. Ogledalo

Veruje se da je u ogledalima zarobljena magija i da ih zbog toga ne treba kupovati za poklon. Navodno, poklonjena ogledala donose nevolje u život onog ko ih dobije.

3. Sat

Prema narodnom verovanju ako se desi da sat stane to može da donese nesreću. Najbolje bi bilo da izbegavate kupovinu ovog poklona.

4. Novčanik

Novčanik možete pokloniti, ali je važno da on ne bide prazan. U tom slučaju, onaj kome darujete će uvek imati problem sa novcem.

5. Posuđe

Ako želite da poklonite nekome šerpu ili šoljice, u svaki sud stavite po jedan novčić. Prazno posuđe donosi siromaštvo.

(Stil/Autor V.M.)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

darovipokloniverovanja
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Ako staviš po novčić u svaku posudu, to smrdi na sirotinju.Stavi bre po 100 evrića, nemoj da si stipsa.Ionako su jeftini kineski tanjiri, bar da dobiju neku vrednost.Uostalom, čemu ta manija da se za novaka nekom nešto poklanja?Obično nepotrebno rasipanje novca na gomilu gluposti koje će neko posle da ćušne negde i zaboravi.I tako se svake godine nešto gomila i mora pre ili kasnije da se baci.Ne donosi prazno posuđe siomaštvo, nego razbacivanje para na nepotrebne glupe poklone čisto da bi neko ispao „lik“ a neko ko prima da pruži neku protivuslugu.Primer, pokloniš nešto ženi ili devojci, pa očekuješ neki bolji, kvalitetniji, specijalniji seks od onog što redovno imaš?Ma isto ćeš dobiti kao i uvek.Drugo je ako detetu kupiš neki lep i koristan poklon, to je ok, ali da se razbacuješ preterano samo zato što je negde neka rasprodaja nečega što niko ne kupuje, ili zato što to i neki drugi rade, to je suludo.