Ako imate jednu od ovih tetovaža, žao nam je – ostareli ste (video)

Ako razmišljate o tetoviranju, jedno od prvih pitanja koje možete sebi postaviti je „koju tetovažu treba da uradim?“. Nije lako odgovoriti na to pitanje, posebno ako se prvi put tetovirate. Odabir tetovaže je duboko lična odluka, i obično nosi neku posebnu poruku koju želite da zauvek utisnete na svojoj koži. Ipak, zbog nekih tetovaža možemo i da se pokajemo, a neke govore o tome da se možda bližite petoj deceniji bez da otkrivate svoje godine.

Tattoo umetnik iz San Dijega otkrio je u viralnom videu koje su to tetovaže obožavali milenijalci, a sada se grčevito gnušaju istih. U videu koji je pregledan skoro 17 miliona puta, umetnik je otkrio nekoliko simbola koje najčešće viđa na milenijalcima.

@axiomtattoo

millennials dont think we forgot about u 🫵 #tattooshop #sandiegotattooshop #sandiegotattooartist #tattoohumor #millennialtattoo #tattootrend

♬ original sound – Axiom Tattoo San Diego

Žaba, Diznijevi likovi i simbol beskonačnosti

„Milenijalci su nekada tetovirali Harija Potera, posebno simbol Relikvije smrti. Sada ih prikrivaju“, objasnio je on, a i drugi umetnici tetovaža su podelili svoja iskustva sa cringe tetovažama milenijalaca.

Žaba koja nosi kaubojski šešir, kurzivni font, tetovaže Diznijevih crtanih likova, jezivi likovi iz crtanih filmova i sveprisutni simboli beskonačnosti i lotosa takođe su se našli na listi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

milenijalcisimbolitattootetovaža
Komentari (0)
Dodaj komentar