Ako imate ovaj predmet u kući, imate najjaču amajliju koja donosi sreću i novac

Svaki narod, a i svaki grad ima „proverene“ običaje koji privlače sreću, međutim, dosta su popularni i principi feng šui učenja koji su sve popularniji talismani.

Jedan od najpoznatijih talismana su kineski novčići, odnosno kovanice. Ova popularna amajlija koristi se za privlačenje energije bogatstva i novca, ali i za zaštitu doma od loše i privlačenje dobre energije. Ukoliko želite da imate kineske novčiće u svoj dom, važno je da ih postavite u odgovarajućem mestu u domu prema feng šui principima.

Najbolje je da amajliju stavite u jugoistočni deo kuće ili kancelarije. U feng šui radnjama, kao i u prodavnicama koje prodaju stvari za dekoraciju doma možete pronaći kineske novčiće u raznim varijantama. Novčići ne moraju da budu na istaknutom mestu, već možete slobodno i da ih malo sakrijete, tako da je sasvim u redu i da ih držite u fioci. Kod nas ih možete nabaviti u kineskim robnim kućama.

Dakle, važno je samo da bude na jugoistočnoj strani vaše kuće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kinamestonovcic
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Po mom feng suiju, samo me gospod Bog moze usreciti. Hvala lepo i do vi dje nja…

  • Anonimni

    Vede su najstariji spisi sa zapisanim znanjima iz raznih oblasti zivota, tako da sadrze i uputstva za stanovanje, a Feng Shui je proizasao iz Veda, ali odvojen od sustine zaista lici na zbirstinu vradzbina i sujevernih obrazaca. Poenta je da su Kinezi preuzeli deo znanja iz Veda, a Vede su Indijcima ostavili Arijevci, da ne kazem Srbi, tj. bela rasa i nije bas tako jednostavno – vi Kinezi svoje sujeverje, a mi Srbi imamo nasu veru pravoslavnu (i slucajno patrijarha koji iz „licnih razloga“ celiva papi ruku🤪). Trgnite se ljudi! Istrazujte!

  • Anonimni

    Vradzbine.Drzire se svoje vjere i crkve i svoje slave zastitnice.

    • *

      Ne kaki

  • Anonimni

    OTAC I SIN I SVETI DUH.. SVETO TROJSTVO.

    • Anonimni

      MI SMO HRIŠĆANI ONI SU ŽUTA RASA… OSVAJAČA… I NE STAĆE EVOLUCIJOM KO DINOSAURUS…

  • V.d.Raka &V.A.Lucky

    Priču znamo napamet,svima ćemo to ponavljati, ali zašto ne izmislite nešto uverljivije ?! Inače,čitali smo i mi o tome u „J*Ž“-u !!!

  • Realnost

    Feng sui za Srbe se zove Srbska pravoslavna crkva i Bog, narod koji ima stariji kalendar od kineskog nebi trebao tražiti sreću van svoje kuće i kulture!!! Tu imamo sve!

    • A

      Bravo za komentar . Da dodam …kuca u kojoj je krst i ikona sveca zastitnika je zaista zasticena . Ostavite drugim narpdima da veruju u sta hoce . Nama ne namecite glupa sujeverja jer imamo veru.