„Ako vas Ronaldo pozove na večeru, odbijte jer nije normalan“

Patris Evra je sa Kristijanom Ronaldom delio svlačionicu Mančester Junajteda, a za ITV Sport je dao nekoliko zanimljivih izjava o zvezdi Reala i (po nekima) najboljem igraču današnjice.

Ronaldo je, u petak, het-trikom doneo Portugalu remi protiv Španije 3:3, a jedan od tri gola bio je spektakularni slobodni udarac u 88. minutu.

Ronaldova igra i njegovi golovi dokaz su neverovatne želje Portugalca za pobedom, a tu želju komentarisao je i njegov bivši saigrač Evra.

– Igrao je stoni tenis protiv Rija Ferdinanda i izgubio, tada smo svi počeli da vičemo i deremo se, a Ronaldo se uzrujao – izjavio je Evra za ITV.

– Tada je poslao svog rođaka da kupi sto za stoni tenis, kući je trenirao dve sedmice, vratio se i pobedio Rija pred svima nama. Takav je Kristijano, zato nisam ni iznenađen time što želi da osvoji još jednu Zlatnu loptu, što želi da osvoji Svetsko prvenstvo. On je jedan jako ljutit čovek – priča Evra.

Uprkos tome što su mu 33 godine, Ronaldo ne pokazuje nameru da stane – dao je 44 golova u 44 utakmice za Real ove sezone, pomogavši tako klubu iz Madrida da osvoji Ligu šampiona.

Evra tvrdi i da je napadač opsednut radom na sebi.

– Ako vas Kristijano pozove na večeru kod njega, odbijte, toplo vam preporučujem. Rekao mi je jednom: „Patrise, svrati posle treninga“. Ja sam otišao, a bio sam jako umoran, i sedim ja tako tamo za stolom, a na njemu samo salata i belo meso, piletina…Poislio sam, u redu, ništa strašno, za piće je bila samo voda, od soka ništa… Nadao sam se da će nakon toga doći neko dobro meso, ali ništa nije došlo. On je pojeo, ustao i počeo da se igra s loptom, izvoditi neke trikove, a zatim mi je rekao da ustanem kako bismo se dodavali bez da nam lopta padne na pod. Malo sam ostao zatečen, pitao sam ga mogu li pojesti jelo do kraja, a on je samo rekao „ne, ne, hajde da igramo“, pa smo tako počeli. Nakon toga je predložio bazen, što mi je dobro došlo, a posle toga smo bili u sauni i džakuziju. Pitao sam ga jesmo li kod njega došli jer sutra imamo utakmicu ili samo na ručak? Zato ne bih preporučio odlazak kod njega, on je mašina, s njim trening nikad ne prestaje – ispričao je Patris Evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kristijano ronaldopatris evra
Komentari (0)
Dodaj komentar