Ako želite da vam mart donese sreću, 5 stvari izbacite iz života

Približavaju se mart i proleće, period ljubavi, topline, pozitivne energije i vibracija koje nas pokreću. Kako biste ušli u mart ispunjeni srećom i sjajnom energijom, važno je da se oslobodite svega negativnog što vam više ne služi, a ostavite otvoren prostor za otkrivanje svojih talenata i dobrih prilika.

Saznajte kojih 5 stvari treba da izbacite iz svog života kako biste u martu pronašli sreću:

1. Toksična veza

Ovog marta treba da pokušate da se rešite toksičnih veza. Ne radi se samo o ljubavi, već i o prijateljstvu. Ako ste stalno u kontaktu sa osobom koja isisava energiju iz vas, ili čini da se osećate loše, narušava vam samopouzdanje, izaziva osećaj krivice i negativnosti, onda je vreme da se oslobodite. Ovaj mart je savršeno vreme da napustite veze koje vam donose više negativnosti nego pozitivnosti.

2. Fokusiranje se na negativnost

Ovog marta treba da se oslobodite navike da se fokusirate na nešto loše i negativno. Proleće je počelo, pa je važno razmišljati o pozitivnom, važno je da vežbamo optimizam. Istina je da se često u životu se ne dešava uvek sve onako kako želimo, ali to ne znači da treba da očajavamo ili brinemo. Imajte želju da postanete optimistični, podesite svoje misli na pozitivno i situacija se lako može preokrenuti u boljem smeru, piše Sensa.

3. Pogrešno postavljeni prioriteti

U martu 2023. pokušajte da svoje misli i akcije usmerite ka postizanju najboljih rezultata u oblastima koje smatrate najvažnijim. Jasno odredite prioritete, napravite prve korake i primetićete kako svakog dana postajete sve bliži željenom snu.

4. Ogovaranje

Oslobodite se same želje za ogovaranjem na prvom mestu. Pokušajte da se fokusirate na nešto važnije u komunikaciji sa drugim ljudima. Pričanje drugima iza leđa je toksična i negativna navika koja loše utiče na vas i vašu energiju, kao i na odnose sa drugima. Ukoliko neko započne da priča o drugima i tuđem životu, jasno istaknite da želite da se komunikacija okrene u drugom smeru.

5. Želja da se upoređivanjem sa drugima

U martu će mnoge naše želje dobiti zeleno svetlo, a prilike dobiti novu snagu. Ukoliko se posvestite sebi, umesto da se upređujete sa drugima možete puno više da postignete. Poređenje sa drugima donosi manjak samopouzdanja, žaljenje, zavist i niz sabotirajućih osećanja i misli. Fokusirajte se na sebe i svoj razvoj, jedina osoba sa kojom treba da se poredite jeste vi sami. Da li se trudite da postanete bolji nego juče?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

martnegativnostsreća
Komentari (0)
Dodaj komentar