Američka blogerka otkrila veliku istinu o momcima sa Balkana (video)

Blogerka Nwando poreklom iz Nigerije, a najveći deo života provela je u Americi, da bi potom odlučila da zrelo doba provede u Srbiji. Nigerijku su u tinejdžerskim danima privlačile istorijske činjenice o bivšoj Jugoslaviji, naročito rat koji je za posledicu imao raspad velike države.

Iz ljubavi prema Balkanu odlučila je da ga pređe uzduž i popreko, i na kraju se nastanila u Beogradu. Vodi Instagram i YouTube profil pod nazivom „The Amerikanka“ na kojima prepričava svoje dogodovštine iz Srbije.

Ova blogerka redovno objavljuje video-klipove na Jutjubu o životu u Srbiji. Pratioci iz raznih delova sveta zamolili su je da im ispriča kakvi su muškarci sa Balkana, tačnije iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine.

Nwando je istakla da muškarci na našim prostorima ne vole prenemaganje i imaju realniji pristup životu.

– Moj bivši dečko mi je rekao: ‘Saberi se se, ženo’ dok sam ja glumila ludilo. A u Americi bi te pitao šta te muči, zašto te muči i saosećao bi se sa tobom.

Amerikanka u Srbiji je istakla jednu veoma bitnu stvar – da naši muškarci preferiraju naše žene i da ne žele ništa ozbiljno da imaju sa strankinjama. A onda je Srpkinjama udelila jedan sočan kompliment.

– Da li ste videli kako izgledaju njihove žene? Kao supermodeli i ja bih bila u vezi sa njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Amerikankabalkanciblogerkamuskarci
Komentari (0)
Dodaj komentar