Bahati jutjuber ispraznio bazen sa terase u Beogradu na vodi

Neverovatan video snimak kruži društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako jedan mladić sa svoje terase u naselju Beograd na vodi prazni vodu iz bazena pravo na šetalište. Snimak je izazvao bes javnosti, a sada je otkriveno ko je bahati momak koji je uradio tako nešto.

U pitanju je poznati jutjuber Miloš Kostić Kimi, koji kao i većina njegovih „kolega“ na sve načine pokušava da izazove pažnju i tako pridobije nove pratioce i publiku.

Nakon snimka na kom je pokazao kako je kupio, napunio i kupao se u bazenu na terasi, Kimi je odlučio da bazen isprazni i to tako što će vodu prosuti sa terase, kako je objasnio na kišni dan, jer je tada sve ionako mokro, prenosi Nova.rs.

Na početku snimka se vidi kako momak pritiska ivicu manjeg gumenog bazena kako bi se voda prelila van. Svu prljavu vodu iz bazena, bahati Kimi je prosuo baš na šetalište ispred ulaza zgrade, ne mareći da li se možda u tom trenutku neko nalazi na šetalištu.

Da sve bude gore, on u jednom trenutku kaže da će za kraj da izruči sve iz bazena, pa pokušava da ga prevrne kako bi to i učinio, a sve je snimila devojka.

Kimi (25) danas ima preko 230.000 pratilaca na svom Instagram nalogu gde se hvali luksuznim životom, vozi skupa kola i sa devojkom živi u luksuznom Beogradskom naselju.

Veliku popularnost je stekao i na Jutjubu, gde na svom kanalu ima preko 900.000 pretplatnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bazenBeograd na vodijutjuber
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Maja

    Mogu samo da zamislim koja je to seljana i kakvi su to prazilukovići u Beogradu na vodi. Da imam milijarde, nikada, ali NIKADA, tamo ne bih kupila stan.

  • Anonimni

    Nije on u pitanju vec njegovih 230.000 pratilaca.

  • Ljiljana

    Pa taj „slučaj“ je najbolji dokaz u kakvoj zemlji živimo. Bahati lezilebović.