Bebu hrane onim što pronađu u kontejnerima: Štedljivi smo, time se ponosimo (foto)

Činjenica je da uloga roditelja svakoga menja iz temelja, ali Čelsi Fleming i njen verenik Džoni Pineti, par iz Džordžije, dokaz su da te promene ponekad prelaze u ekstreme.

Gepostet von Johnny Pinette am Samstag, 29. September 2018

Naime, pre rođenja njihovog sina Grifina, koji sada ima osam meseci, razmišljali su kako da promene svoje navike i istovremeno uštede nešto novca, a na ideju kopanja po kontejnerima došli su zahvaljujući Džonijevoj tetki.

– Ona je kopala po kontejnerima i svaki put kad kada bi došla, donela bi gomilu stvari – parfeme, hranu, šminku, odeću – ispričala je Čelsi.

Već prvi odlazak u misiju dodatno ju je zagrejao za tu ideju.

– Naše prvo samostalno pretraživanje kontejnera bilo je pravi džekpot. Pronašli smo novi božićni asortiman koji je na sebi imao etikete i to u vrednosti od nekoliko stotina dolara – prisetila se mlada majka, koja je uverena da joj je to bio najpametniji potez.

Pravu prekretnicu doživela je kada je odlučila njihove obroke planira isključivo prema onome što pronađu u kontejnerima.

– Tako smo vrlo lako prepolovili naš mesečni trošak za hranu – istakla je.

Štaviše, kako kažu, samo na hrani uštede otprilike 200 dolara mesečno. Osim uštede, kopanje po kontejnerima već im je nebrojeno puta donelo i zaradu.

Dosad su se već suočili s policijom, a neodobravanje ovakvog načina života od drugih ljudi postalo im je gotovo svakodnevica, piše „Metro“.

– Štedljivi smo i svoj novac mudro trošimo – iskrena je Čelzi, koja za sebe kaže da je oduvek bila skromna, a svoj način života želi da promoviše i drugima kako bi „spasila prirodu i naučila ljude da ne bacaju hranu“.

Iako im mnogi prebacuju kako potpuno pogrešno odgajaju svog sina, ovaj par je uveren da ne rade ništa pogrešno, već da naprotiv, drugima služe kao pozitivan primer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decaishranaroditelji
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ako nemaju hranu za dete, neka dete udome u nekoj hraniteljskoj porodici a sto se njih tice, postoje razne ustanove za mentalno poremecene ljude premda pre mislim da su upitanju ograniceni i zatucani vernici.