Bikovića proglasili za jermenskog plaćenika (foto)

Turski sajt derindusunce.org na svom tviter nalogu objavio je fotografiju našeg glumca Miloša Bikovića sa snimanja filma u srpskoj uniformi uz tekst: „Srpski plaćenik Aleksa Đurić viđen je u Jermeniji… Vagner nije daleko“.

Sliku je komentarisalo nekoliko tviteraša iz Srbije koji su pokušali da objasne da je reč o lažnoj vesti i da je na fotografiji srpski glumac.

Reagovao je i sam Biković zbunjenim emotikonom i kratkim komentarom – „WTF“,  a onda je u ozbiljnijem tonu pitao zašto bi neko okačio fotografiju sa snimanja filma, te poručio da je to vrlo „neozbiljno za jednu ozbiljnu temu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

miloš bikovićtviter
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Prvo ne postoji drzava Jermenija vec Armenija. Drugo, komentar je na mestu jer nam se smucio vise, godinu dana ga vrte da ti se zivot vise zgadi. Apsolutno antitalentovana osoba generalno za umetnost i nije ni za niskobudzetne dokumentarne filmove. Sada je vec jasno da sam placa da bi ga vrteli. Slicna je situacija i sa pevaljkama tipa Karleusa ili Serifovic.

  • Ja

    Bikovic je odlican glumac, komentar ti je glup do bola. I da jeste jermenski placenika podrzala bih ga jer su nam jermeni dobri prijatelji, pa sto da i ne bude

  • bambi

    Je li moze neko da mi objasni ko je ovaj Birkovic? Stalno ga vrte po medijima, cini mi se da neke pare dobio u Rusiji pa sad po tome je poznat ko Kardasijani preko porno filma? Gde su ona vremena kada se nisu pravile vestacke zvezde nego kada je kvalitet dominirao scenom…