Bila je najpopularnija influenseka svoje zemlje, sada je otkriveno da je sve prevara

Korejska influenseka Song Ji, poznata i po nadimku Freezia, do pre nekoliko dana bila je jedna od najvećih zvezda društvenih mreža u svojoj državi, a onda je otkriveno da je zapravo prevarantkinja.

Njena popularnost je naglo porasla nakon što se pojavila u južnokorejskoj emisiji za upoznavanje Single’s Inferno, a nakon toga su na Instagramu počeli da je prate milioni ljudi. Song Ji je na toj društvenoj mreži bila najpoznatija po brojnim skupocenim i dizajnerskim stvarima, ali uskoro će se ispostaviti da su svi luksuzni predmeti kojima se hvalila zapravo kopije.

Osim što je falsifikovanu odeću nosila u televizijskoj emisiji, Song Ji je lažne proizvode koristila i u snimanju sponzorisanih objava na Instagramu i Jutjubu pa je se tako u jednom videu može videti s lažnom Diorovom torbicom, kao i kopijama parfema.

Song Ji se takođe hvalila da živi u Seoul Forest Trimageu, koji je na glasu kao jedan od najpoželjnijih stambenih kompleksa, a tvrdila je da je pohađala jednu od najboljih škola u Koreji, univerzitet Hanyang. Međutim, nakon izbijanja skandala njeni obožavaoci su je dodatno istražili i otkrili da je pohađala plesni kurs na Hanyangu i da je njen stan zapravo iznajmljen.

„Kao osoba koja sanja o pokretanju sopstvenog brenda, duboko ću razmisliti o svemu. Sav sadržaj s otkrivenim falsifikatima je izbrisan, izvinjavam se i brendovima koji su zbog mene oštećeni“, pokušala je da popravi nastalu štetu Song Ji, koja je u međuvremenu uklonila sve objave sa svojih naloga na društvenim mrežama, osim izvinjenja na Instagramu i videa na Jutjubu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

influenserkaprevara
Komentari (0)
Dodaj komentar