Bivša devojka slavnog tenisera u tangama vrti zadnjicom pred sinom (video)

Himena Baron, bivša devojka Huana Martina del Potra, šokirala je javnost bizarnim snimkom na kojem je oskudno odevena tverkovala, i to pred sinom.

Teniser je odavno raskinuo s Himenom, a prethodno je ona bila s nekadašnjim fudbalerom Boke, Fjorentine i Juventusa Pablom Osvaldom. S njim ima i sina Moma, s kojim je i snimila kontroverzni video.

– Ovaj video najbolje prikazuje našu porodicu, želimo vam najbolje žurke, ne svađajte se, praštajte, zaboravljajte. Ne sudite, uživajte, dozvolite da se magične stvari dešavaju. Neka vam čaša bude polupuna, a ne poluprazna, zahvalite na zdravlju. Zagrliću najjače one kojima je godina bila sra**e, poželeću im da nova bude bolja. Život je divan! Šaljem vam poruku ljubavi uz ovaj moj božićni izgled. Šta ste drugo očekivali od mene, razglednicu s irvasima? – piše u „božićnoj“ poruci uz ovaj snimak.

Baron je odranije bila na udaru kritika jer je terala svog sina da je fotografiše u provokativnim pozama. Sada je tu granicu prevazišla, a mališan je na novom snimku pokazivao na njenu zadnjicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tangetverkovanje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    meni je uzasnije ponasanje skandinavaca. Oni se setaju goli pred decom, a jos uzasnije vode cerkice u muske svlacionice na bazenu. Grozno!

  • Anonimni

    Lakše je misliti dupetom nego glavom. Inače dobra je riba, nema šta! Ko to voli nek izvoli!

  • Anonimni

    lebe mekani ko sve radja decu i naziva se majkom da je sve ovo, a ona u makar boksericama bilo bi drugacije, ovako sta reci i kako nazvati majku koja svoju golu guzicu stavlja u kadar sa glavom svog sina

  • Anonimni

    Mac bato.