Bivša misica udala se za duplo starijeg kralja, promenila i veru: Zovite me Rijana (foto)

Bivša Mis Moskve, 25-godišnja Oksana Vojevodina, prošlog četvrtka postala je prva dama Malezija nakon što se udala za kralja Muhameda V (49). Mlada Ruskinja je nekoliko meseci pre ceremonije morala da preobrati u islam, a samo venčanje održano je u Moskvi.

https://youtu.be/zwAtgsu4Um0

Vojevodina je dobila prestižnu titulu mis Moksve 2015. godine, a kasnije je radila kao model u Kini i Tajlandu. Verovatno je u tom delu sveta zapala za oko 24 godina starijem kralju čije je puno ime Tengku Muhammad Faris Petra ibni Tengku Ismail Petra. Novo ime sada je dobila i mlada Oksana, i sada se zove Rijana.

https://twitter.com/Dark_phoenix098/status/1066761837406904320

Pre nego što je postala supruga Kralja, Vojevodina je vrlo malo govorila o sebi u medijima.

– U školi sam bila pomalo nestašna. Strašno su me privlačili dečaci koji su vozili skejtbord, vozili bicikl, izvodili vratolomije na njima. I ja sam volela da vozim bicikl – rekla je Vojevodina jednom prilikom i dodala šta misli o braku i ulozi muža u bračnoj zajednici.

– Mislim da muškarac mora biti glava porodice. I da, mora zarađivati više od žene.

https://www.instagram.com/p/BqooToUglSc/

Na samom venčanju posluživala se halal hrana i bezalkoholna pića. Kralj je nosio tradicionalnu malezijsku nošnju, dok je mlada bila u običnoj venčanici, a kasnije je stavila hidžab na sebe.

Malezijski mediji priznaju da malo znaju o mladoj Ruskinji, čak i sumnjaju da je pre Kralja već jednom bila u braku. U prilog toj pretpostavci ide činjenica da je tokom manekenske karijere Oksana koristila drugo prezime – Gorbatenko.

https://www.instagram.com/p/BqmYAXeH1n5/

Izveštaji iz Kuala Lumpura navode da će joj sada u zvaničnim dokumentima stajati ime Rihana Oksana Gorbatenko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

misicavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar