Bivša žena milijardera otkrila kako da se obogatite

Džastin Mask, bivša žena Ilona Maska, drugo najbogatijeg čoveka današnjice, ima svoje viđenje kako da se obogatite.

Prema njenom mišljenju, nije stvar u odlučnosti i tome koliko ste vredni, već u nečemu drugom.

– Prebacite svoj fokus s onoga šta želite (milijarde dolara) i zaista se posvetite tome da otkrijete šta je to što je svetu potrebno. Zapitajte se šta je to jedinstveno što vi imate, a nijedan kompjuter ne može da zameni, što niko ne može da pronađe jeftinije, niko ne može da vam ukrade i napravi bolje i pošalje vas u zaborav – poručila je ona u jednom govoru.

A onda treba razvijati taj potencijal.

– Odaberite jednu stvar i postanite ekspert. Odaberite drugu stvar i postanite ekspert i za nju. A kada postanete ekspert dva sveta, recimo inžinjeringa i biznisa, možete da ih povežete tako da spojite nove ideje kako bi se rodile nove bebe-ideje koje niko nije video, ali i da napravite kompetitivnu prednost zato što možete da se krećete između svetova, pričate oba jezika, povezujete plemena i elemente kako bi imali kreativni uvid sve dok se ne probudite s idejom koja će ti promeniti život – poručila je bivša žena Ilona Maska, inače spisateljica savremene fantastike, koja sa bivšim suprugom, čije se bogatstvo procenjuje na 199 milijardi dolara, ima petoro dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bogatstvo
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • D

    Najbolje da napises kako posle petoro rodjene djece ostaviti muza.

  • Adolf

    Otkrila je toplu vodu u bojleru.Pa današnje devojke upravo to proučavaju,kako da se dobro udaju za dobrog sponzora pa posle razvoda uzmu što više para.Ne treba biti naučnik da bismo shvatili tako očigledne stvari.

  • bambi

    Ne draga, milijarder se postaje tako sto prvih godina izbegavas porez, pa te oni posle nekog vremena sudski procesuiraju, pa onda platis dobrog advokata da izdejstvuje kaznu koja ce biti 10% od tvoje zarade, pa sa prvim milionima dolara pocnes lepo da placas porez.