Bizaran oglas penzionera: Za brak traži devojku nastradalu u saobraćajnoj nesreći

Meštanin jednog sela kod Sombora iznenadio je mnoge svojim zahtevom, ali on kaže da nije imao loše namere jer razume život osoba sa invaliditetom.

„Penzioner, 65 godina, neoženjen, oženio bi devojku isključivo koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći, može i u kolicima.“

Ovo je jedan od bizarnijih oglasa koji je postao i tema korisnika društvenih mreža, iznenađenih time da neko za suprugu traži isključivo osobu s invaliditetom.

– Ovo je već treći put od Nove godine da dajem oglas, al’ ne vredi, niko se ne javlja. Ova kuća je ispravna, nema šta da se radi oko kuće i u njoj, tako da mi je svejedno ko će doći. Naveo sam da tražim nekoga ko je stradao u nesreći zato što razumem život tih ljudi. Sin mog brata je davno stradao u saobraćajnoj nesreći i pao u kolica. Ne smeta mi to i razumem te osobe – ispričao je ovaj električar u penziji za Kurir.

Dodao je da je očajan, kao i da je 40 godina sam, pa da sumnja da mu je jedna dalja rođaka bacila kletvu i da je zbog toga ostao sam.

– Za moje godine teško i da će hteti neka druga, ženama smetaju godine. Od 27. godine pokušavam da nađem nekog i da se oženim, ali stvar je u tome što cure beže od muškaraca koji ne piju i ne puše, one hoće huligane – jadao se on.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

oglaspenzioner
Komentari (0)
Dodaj komentar