Bizarna životna priča: S 18 godina saznala da je njen ceo život laž

Suluda životna priča mlade TikTokerke postala je viralni hit, a nije ni čudo kada shvatite kroz šta je sve prošla.

Šta biste vi uradili kada bi shvatili da je sve što sve znali o svom životu laž? Upravo je to doživela ova devojka koja je svoju bizarnu životnu priču prepričala na TikToku.

@ayeshadav

#stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy 🤣🤣🤣🤣

♬ Streets – Doja Cat

Jedna korisnica pozvala je druge da joj kažu zašto bi trebalo da bude snimljen dokumentarac po njihovom životu, a odgovor @ayeshadav definitivno nije razočarao.

Na početku videa Ališa je otkrila da je s 18 godina saznala da joj je “ceo život laž” i da je zapravo usvojena, što je porodica oduvek krila. Priča zatim postaje još čudnija.

“Moj tata je naterao moju mamu i sestru da čuvaju tu tajnu. Saznala sam da moja mama nije žena koja me usvojila, već je to bila tatina bivša žena, koja mu je zapravo rođaka. Kada su se razveli, htela je da ostane u kontaktu sa mnom, ali moj otac to nije želeo iz nekog razloga pa smo se preselili iz države na Maltu kako bismo pobegli od socijalne službe”, objasnila je.

@ayeshadav

Reply to @zeeboygrindz part 2 🙂 will post more vids about everything if anyones even interested hahaaha #fyp

♬ original sound – aysh

Iako je žena koja je usvojila očeva rođaka, njene informacije nije mogla nigde da pronađe, čak i kada je ispitivala očevu rodbinu.

Nije pronašla usvojiteljku ni biološkog oca

“Saznala sam da me je tata lagao o celom svom detinjstvu, poslu i svemu. Kada sam ga pitala za svoju krštenicu odbio je da mi je da, baš kao i dokumente za usvajanje za koje je rekao da je uništio, što nije istina”, dodala je.

Budući da joj cela priča nije stala u jedan video, snimila je drugi. Objasnila je da je kontaktirala socijalnu radnicu koja se dokopala njenih dokumenata i pronašla njenu biološku majku. Takođe je saznala da ne zna ko joj je biološki otac i da su tri moguća imena navedena u dokumentima. Dodala je da još uvek nije uspela da pronađe svoju usvojiteljku.

Korisnici TikToka u komentarima nisu skrivali koliko ih je njena životna priča šokirala.

“Neka neko zove Netflix, treba da što pre snime ovaj dokumentarac”, “Ovo zvuči jako surovo, žao mi je što si kroz sve to prošla”, “Trepni dvaput ako si Medlin Meken”, “Da li je iko pomislio da je oteta?”, “A mislila sam da je moja porodica problematična”, pisali su.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lažusvajanjezivotživotna priča
Komentari (0)
Dodaj komentar