Bizarno: Goli muškarac stajao na putu, besni vozač ga jednim potezom naučio pameti

Bizarni performans jednoga muškarca koji je odlučio da se kao od majke rođen prošeta ulicom u Rusiji završio se prilično neslavno i bolno.

Na snimku koji se širi društvenim mrežama vidi se kako muškarac potpuno go hoda po sredini puta i zaustavlja automobile.

U jednom trenutku stao je ispred belog Renoa i nije želeo da se pomeri iako je vozač pokušao da ga zaobiđe.

Međutim, vozač automobila nije imao puno strpljenja. Izašao je iz vozila, kratko se raspravljao s nagim muškarcem, a onda ga je snažno udario u lice zbog čega je ovaj završio na podu.

Nakon što je snimak pre dve godine podeljen na Reditu , pregledan je više od dva miliona puta, a nedavno se ponovo proširio društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracputvozac
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sigurno da čovek ima neki poremećaj inače ne bi šetao nag ulicama. A mislim da i onaj nabildovani bilmez koji je udario nagog čoveka ima još veći problem .. .

  • umorni kosač

    glup vam je naslov, čovek verovatno ima mentalnih problema

    • Zglobni Skoč

      Za svaku bolest ima leka, eto čovek odmah dobio dozu pa se smirio.Svakako mu nije mesto na ulici, postoje ustanove za ovakve spodobe.Uostalom, kod rusa imaš milion ovakvih pametnjakovića, beskorisnih „gopnjika“ i raznih nečitavih budaletina.Sve same sirovine sa kojima se ne može civilizovano komunicirati.