Bolje nemojte: Osam stvari koje nikada ne bi trebalo da tražite na Google-u

Ponekad poželite da nešto proverite na internetu, a tamo vas u pretrazi sačeka nimalo prijatan prizor od kojeg vam se prevrne želudac. Ma koliko želeli da sliku izbacite iz glave, ne polazi vam za rukom, pa želite da nikada niste ukucali u guglu taj pojam.

Korisnici Redita zato su sastavili kratak spisak stvari koje stvarno ne bi trebalo da guglate. To su uglavnom stvari koje su prilično odvratne, od kojih smo neke filtrirali jer su jednostavno previše grozne.

Imajte na umu da ako odlučite tražiti stvari na ovoj listi, možda ćete dobiti grozne rezultate i ako ipak dođete u iskušenje, to radite na sopstvenu odgovornost.

1. Simptomi vaše bolesti

Rečeno je valjda stotinu puta i ljudi to i dalje sistematski rade. Nikako ne bi trebalo pretraživati simptome bolesti koju imate na internetu jer će Google sigurno za vas pronaći neku neizlečivu.

2. Svoju adresu e-pošte

Pretragom sopstvene adrese e-pošte možda ne pronađete ništa, ali opet možda ćete pronaći da vam je neko ukrao podatke ili vam provalio u profil.

3. Krokodil droga

Reč je o vrlo opasnoj uličnoj vrsti droge koja se koristi na prostoru Rusije i Ukrajine. Reč je o drogi za siromašne koja ima nuspojavu da izjeda tkivo. Slike koje će vam Google pokazati mogle bi vam izazvati noćne more.

4. Fournier

To je vrsta gangrene koja napada genitalije. Ako baš imate žarku želju da saznate kako to izgleda ili ste mazohist, samo izvolite, pretražujte.

5. Svoje najdraže jelo

Nemojte to guglati iz jednog jedinog razloga – postaćete gladni i poželeti da jedete baš to.

6. Mouth larva (usna larva)

Ovu bolest usta uzrokuje larva koja se pojavljuje u siromašnim zemljama toplih krajeva. Savetujemo zaista da ne guglate kako ovo izgleda.

7. Calculus Bridge

Na prvu ovaj naziv deluje benigno, ali reč je o jako neprijatnom problemu sa zubima. Taj pojam označava stvrdnuti plak na zubima koji je teško ukloniti i ne izgleda nimalo lepo.

8. Ring avulsion

Nemojte guglati ako boga znate. Reč je o nezgodi u kojoj vam prsten koji nosite na prstu bukvalno oguli kožu i meso do kostiju zbog prenaglog potezanja. Reč je o jako teškoj povredi koja može da razdere prst i šaku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

guglpretraga
Komentari (0)
Dodaj komentar