Bračni par prebučno vodio ljubav, besne komšije im pred vratima ostavile dokaz

Na Reditu je ovih dana osvanula poruka koju su ogorčene komšije zalepile na vrata bračnog para ne bi li im dokazali da njihov bučni seks čuju svi stanari.

Kako prenosi The Mirror, komšije su uz poruku zalepili i USB na koji su stavili dokaz buke koju par pravi – snimak njihovog glasnog seksa. Autor poruke se toliko potrudio da je uz sve napravio i tablicu koja pokazuje kako zvuk odjekuje oko dvorišta.

My condo ‘neighbors’ like to have some loud sex. After letting them know previously, they haven’t stopped so I left them a nice note on their door for everyone to see. Petty at its finest. from mildlyinteresting

– Živeti u stambenoj zgradi ne znači da ste sami u zgradi. Imate komšije koji čuju sve što radite, a pogotovo vaš bučni i glasni seks svakog dana. Nemojte me shvatiti pogrešno. Drago mi je da imate ODLIČAN seksualni život, ali ovo je prevršilo svaku meru. Govorim u ime svih stanara kad vas molim da se stišate – započeo je autor teksta i nastavio kako je već bilo žalba na njihov račun i da se bračni par tada stišao nakratko.

– Lično mogu da kažem da ne uživam previše kad me moja 5-godišnja ćerka skoro svakog dana pita ‘zašto gospođa viče tako glasno’ – dodao je autor i izrazio nezadovoljstvo.

Uz poduži tekst u kojem komšije izražavaju nezadovoljstvo, nacrtali su i tablicu koja pokazuje kako buka koju proizvode odjekuje dvorištem i uznemirava sve u blizini.

– Na kraju, uljudno bismo vas zamolili se stišate tokom seksa. Ako ste mislili da ne mislimo ozbiljno, uz poruku i tablicu ostavili smo vam i USB na kojem je snimak vaših zvukova koje proizvodite. Molim vas poslušajte i prosudite sami da li smo upravu – zaključio je autor teksta.

Poruku je potpisalo 18 stanara zgrade, a jedan od stanara podelio je i na Reditu gde je izazvala lavinu komentara.

– Vidi ti ove, razbacuju se USB-ovima uokolo. Mora da vas ovi zvukovi stvarno smetaju i da zaista želite da ovo prestane – napisao je jedan korisnik Redta ispod objave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bukakomsijeseks.
Komentari (0)
Dodaj komentar