Budite dobre žene, evo zabavnih saveta za vođenje ljubavi iz 19. veka

Supruga pastora L.D. Smitersa (L. D. Smithers) je 1894. godine napisala knjigu namenjenu mladim ženama – sa uputstvima kako da postane dobra žena.

Pošto su dužnosti dobre žene i seksualne aktivnosti, dobra maćeha je smatrala da treba da napiše neke seksualne savete za bračne parove.

Većina muškaraca je prirodno perverzna

Gospođa Rut Smajters je verovala da je većina muškaraca perverzna i da se ne mogu odbraniti od svojih primitivnih nagona i da će sigurno nebrojeno puta pokušati da to sprovedu u praksi u spavaćoj sobi – i to svaka pametna žena treba da zna. Ovi saveti se ne odnose na seks uopšte, već na ljubljenje „odvratnog muževljevog tela“.

Pametna žena nosi pamučnu spavaćicu

Debela pamučna spavaćica je obavezna uniforma pametne žene. Pre svega zato što tokom seksa ne sme biti potpuno gola, već eventualno može da oslobodi samo delove tela koji su neophodni za seksualni čin.

Muškarci takođe treba da nose pidžame i mogu da pokazuju samo minimum kože – jer nije dozvoljeno gledati golu supružnicu. Pametna žena nikada ne bi trebalo da dozvoli mužu da je vidi golu. I nikada ne sme da vidi njegovo potpuno nago telo.

Ugasite svetlo, tišinu i mir

Ako dođe do seksualnog čina, žena mora da ugasi svetlo i ne sme da ispušta zvuk. Naime, muškarac ne sme da pomisli da bi ona mogla da voli seks, pa ga ne sme podsticati da na njoj praktikuje svoje izopačene seksualne prakse ili da joj skine pamučnu pidžamu i spavaćicu.

Nema ljubljenja u usta

Ako muž želi da poljubi svoju ženu u usta tokom ili pre seksa, pomaže mu da malo okrene glavu u stranu tako da njegov poljubac završi na obrazu. Ako pokuša da joj skine odeću i poželi da je poljubi negde drugde, dobra žena će brzo ponovo obući svoju odeću i reći mu da mora u kupatilo.

Posle seksa kao i pre seksa

Dobra žena ne sme da dozvoli svom mužu da posle seksa dođe na glupu ideju da bi to moglo da se radi češće. On će učiniti sve da ograniči seks na najviše dva puta nedeljno i pokušaće da ga još više smanji tokom braka. Ono što može pomoći, na primer, je pretvaranje da si bolestan, da te boli glava, da si umoran…

Prljave reči su veoma nepoželjne

Ako muškarac, perverznjak kakav jeste, pokuša da zavede svoju ženu lascivnim razgovorom, pametna žena će se izvući iz te neprijatne situacije trivijalnim i neseksualnim pitanjem. „Šta mislite o našim novim zavesama?“ ili „Da li tvoja majka sutra dolazi na večeru?“. Takvo pitanje će ga sigurno zbuniti.

Ako postoji seks, to je čisto dobrovoljno

Uopšteno, važi sledeće: ako ima seksa, onda mora biti veoma retko i protiv volje – zapamtite da ugasite svetla i tišinu. Ako se dobra žena toga ne pridržava, lep brak može propasti. Naime, moramo imati na umu da su muškarci perverznjaci i da žele seks svaki dan – a to bi više ličilo na orgiju nego na brak, zar ne?
Uz moto „seks je samo za reprodukciju“ i ne sme da izazove zadovoljstvo ili zabavu, pastor i njegova supruga bili su strogi.

(Avaz.ba)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vođenje ljubavizene
Komentari (0)
Dodaj komentar