Bukvalno se prepolovila: Glumica za dve godine smršala 50 kilograma (foto)

Glumica Đana Siortono iz Njujorka celog života borila se s viškom kilograma. U jednom periodu imala je čak 108 kilograma. Budući da je želela da se bavi glumom s tim brojem kilograma nije mogla da očekuje da će ostvariti ozbiljnu karijeru, pa je zbog toga odlučila da se reši viška kilograma.

https://www.instagram.com/p/BuZ56kwge3n/?utm_source=ig_embed

„Imala sam višak kilograma otkad sam se rodila. Tokom života uvek sam jela zdravo i vežbala što je više moguće. Nekoliko puta sam bila kod lekara koji je na kraju otkrio da mi je nivo hormona neuravnotežen, a kada mi je bilo 18 godina, dijagnostifikovan mi je sindrom policističnih jajnika“, rekla je Đana za američke medije.

Budući da je bavljenje glumom bio njen životni san, često je išla na audicije, ali je imala utisak da niko ne obraća pažnju na njen talenta već na višak kilograma.

Probala je razne dijete ali nije bilo pomaka. Na kraju se podvrgnula smanjivanju želuca kako bi što uspešnije skinula suvišne kilograme.

„Operaciju želuca uradila sam 2017. godine. Za deset meseci uspela sam d izgubim čak 50 kilograma. Na operaciji mi je zapravo smanjen želudac kako bih bila manje gladna. Ne želim da zvuči kao da je to lako, jer nije. Šest meseci pre operacije prošla sam niz testiranja, kao i psihološke testove. Morala sam da radim s nutricionistom na svojoj ishrani i ići na dijetu pre operacije. Ipak, to je bila najbolja odluka koju sam ikad donela“, prisetila se Đana.

https://www.instagram.com/p/B2WrP6UgKZf/?utm_source=ig_embed

Posle operacije Đana je počela da vežba. Sada pet puta nedeljno ide u tretanu i jede samo samo ribu i povrće i pije isključivo vodu, Svoje iskustvo skidanja kilograma kao i savete deli na svom Instagram profilu na kojem ima 177 hiljada pratilaca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicamrsavljenje
Komentari (0)
Dodaj komentar