Čuveni ruski psiholog otkriva: Ako žena ima ovu osobinu, muškarci će potpuno poludeti za njom

Ruski psiholog Mihail Labkovski ističe da je samopoštovanje temelj ljudskog postojanja. Od toga zavisi mnogo faktora, kao što su sreća u ljubavi, uspeh u karijeri i kvalitet samog života.

On napominje da je zabluda da uspešni ljudi samo imaju bogato samopouzdanje, zapravo je obrnuto – samopoštovanje i pravilno samoprihvatanje je put do uspeha!

,,Samopoštovanje nadoknađuje sve: ako nema posebne lepote, obrazovanja i talenata, ali čovek beskrajno voli sebe i ne sumnja (i potpuno s pravom) u svoju jedinstvenost i šarm, sigurno će biti srećniji i jači pametniji , lepši, čak i bogatiji. Visoko samopoštovanje pobeđuje sve!

Mihail Labkovski je to objasnio na sledeći način:

,,Drage devojke, često pitate zašto je samopouzdanje važnije od lepote i kako utiče na odnose sa suprotnim polom. Kažem vam – samopouzdana žena se jako voli. Muškarcima je dopadljiva jer nije fokusirana na svoje nedostatke. Ona je dobro. Komunikacija sa njom je lagana. Takva žena ostavlja utisak da može i zna sve. Držanje, smireni gestovi, samouveren govor – možete, naravno, pokušati da imitirate ovo, ali kompleksi, ako ih ima, ipak će se pojaviti pre ili kasnije. Ako ste zaista sigurni u sebe, zaista možete da impresionirate druge samo zbog toga kako se ponašate prema. Drugo, ako ste zaista sigurni u sebe, prisustvo ili odsustvo muškarca u blizini ni na koji način ne utiče na vaš život. Ako ste sami, uredu je – život ne staje. Često se sumnja u sebe kod žena izražava u činjenici da silno žele da budu sa nekim. Treće, samouverena žena privlači iste samouverene i snažne muškarce. Muškarci sa niskim samopoštovanjem, nesigurnostima i kompleksima joj nisu zanimljivi.

Ljubav, karijera i mnogi drugi aspekti života su divni, ali najvažnije je kako se osećamo. Budite spremni da se potrudite da promenite svoj unutrašnji svet i volite sebe. Čim u tome uspete, sve ostalo će poprimiti svoj savršen oblik i smisao, piše Blic Žena.

Labkovski je istakao: ,,Volite sebe, na kraju krajeva. Vežbajte ovo, odobravajte, oprostite sebi, ugađajte sebi i ne upoređujte se ni sa kim. Nikada.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavosobinazenezivot
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Srb

    Trla baba lan, da joj prođe dan.