Da li su preterale: ‘Tata je prevario mamu, pa smo se sestra i ja odlučile da se osvetimo njegovoj ljubavnici’

Jedna devojka ispričala je na TikToku nedavno kako su se ona i njena sestra osvetile tatinoj ljubavnici, ujedno i njegovoj devojci, s kojom je prevario njihovu majku.

Liberti, na internetu poznata kao @libertyavawalker, otkrila je da su neke od njihovih ‘osvetničkih’ šala uključivale korišćenje njene četkice za zube za čišćenje kuće, te dodavanje lepka u njene omiljene kozmetičke proizvode, piše The Sun.

@libertyavawalker

Part1 if she sees this oh well #fyp #foryouoage #storytime

♬ original sound – Libertyavawalker

Devojke su takođe rekreirale kultnu scenu iz filma „Opasne devojke“, sečenjem rupa na ženinoj dizajnerskoj odeći. U sada popularnom klipu na TikTok-u, Liberti je rekla: “Evo nekoliko genijalnih stvari koje smo moja starija sestra i ja uradile da se rešimo jedne od tatinih devojaka.“

– Dakle, samo mala pozadinska priča. Moj tata je varao moju mamu s ovom ženom koja je očigledno, iznenađujuće, bila mlađa žena. Naravno, svi oni to rade. U svakom slučaju, meni i mojoj starijoj sestri ta devojka se nije sviđala jer ona nije podnosila nas, iako joj mi za to u početku nismo dale razlog. Bile smo i previše dobre prema njoj s obzirom da je svesno ušla u vezu s oženjenim čovekom i uništila našu porodicu. Prvo se pretvarala da smo joj drage, a onda bismo je čule kako viče na tatu, govoreći mu da želi da idemo kući, iako smo doletele u drugu državu da ga vidimo. O da, napustio je zemlju kako bi živeo s njom. Dakle, već smo se osećale nepoželjno u stanu sopstvenog oca, što jednostavno nije bio lep osećaj, pa smo morale da preuzmemo sve u svoje ruke – ispričala je.

Tvrdi da je najzlobnija stvar koju su uradile bila skoro svakodnevno čišćenje njenom četkicom za zube. Zatim je ispričala kako joj je njihov tata kupovao gomilu jako skupe odeće pa bi one samo nasumično makazama sekle komadiće tkanine.

– Onda bi ona rekla, ‘o moj Bože, moj džemper’. Trebalo je zapravo da zadržimo odeću i da je prodamo, ali smo odlučile da je uništimo. Iskreno, osećale smo se malo loše radeći te stvari, a kad se osvrnem na to, nikad više ne bih nekome uradila nešto slično. Imala sam otprilike devet godina i apsolutno sam mrzela ženu koja mi je uništila porodicu, a mojoj mami nanela toliko bola – dodala je.

Takođe je ispričala i da su ona i sestra u ženine bočice s lakom za nokte stavile gomilu lepka, tako da uopšte više nisu bili za upotrebu. Njena iskrenost privukla je veliku pažnju korisnika interneta, pa je tako njen video brzo prikupio više od 653 hiljada pregleda. U komentarima su drugi korisnici TikToka podelili svoje reakcije, a neki su rekli da to zvuči kao priča iz Diznijevog filma „Zamka za roditelje“.

– Ovo je kao neki zaplet iz komedije. Sviđa mi se – napisao je jedan korisnik.

– Nemoj se izvinjavati zbog onoga što ste uradile! To je vaše pravo jer ste bile povređene, a ona je bila zlobnažena – dodao je neko drugi.

– Vi ste se pobrinule da je karma sustigne! – našalila se treća osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ćerkeljubavnicaosvetaotac
Komentari (0)
Dodaj komentar